Célegyenesben

Megkezdődött a visszaszámlálás a Bevezetés a fotográfia világába könyv kiadását illetően. Július első felében a kiadóval közösen úgy döntöttünk, hogy amíg nem kerül nyomdába a könyv, addig lehetőséget adunk elővásárlásra, ami egyrészt jelentős árkedvezményt biztosít az érdeklődőknek, másrészt pedig hozzájárul a könyv mielőbbi megjelenéséhez.

Örömmel jelentem be, hogy szeptember 20-án a könyv nyomdába megy, így az előértékesítés is véget fog érni azon a napon. Addig még van lehetőség a kedvezményes áron történő vásárlásra, utána már csak teljes áron lesz kapható a könyv.

Köszönöm mindazoknak, akik elővételben megrendelték és befizették a könyv árát, hiszen nélkülük nem valósulhatna meg a kiadás. Nekik, és azoknak, akik úgy döntenek, hogy még a nyomdai munkák előtt, szeptember 20-ig elővételben megvásárolják a könyvet, egy személyes levélben fogom külön megköszönni a bizalmat és a hozzájárulást, amit a könyvvel együtt fognak megkapni.

Aki megveszi a könyvet, két dologra biztosan számíthat. Minőségi tartalomra és profi megjelenésre. Nem állt szándékomban egy tucatkönyvet kihozni, aminek senki semmi hasznát nem venné. Az ötlet úgy indult, hogy rendszeresen kérték, hogy mondjak jó könyveket, amiből tényleg meg lehet tanulni fényképezni. Ekkor jött a kínos felismerés, hogy tulajdonképpen jó szívvel egyiket sem tudom ajánlani.

Természetesen nagyon sok jó könyv van, nagyszerű íróktól, de véleményem szerint ezeket az tudja igazán jól használni, aki már rendelkezik némi tudással a fényképezésről, vagy akinek nem ismeretlenek az alapvető fogalmak. Nem lehet úgy tanulmányozni valamit, ha nem tudjuk, hogy mik az alapjai. Akik még soha nem foglalkoztak a témával, azok nem értik ezeket az írásokat, a profik pedig nem így tanulnak.

Temérdek könyvet ontottak ki a kadók a digitális fényképezésről, melyekbe belelapozva láthatjuk, hogy tényleg csak a digitális technikáról szólnak. Az igaz, hogy digitális korszakban élünk és filmes gépet használni már nem trendi, azonban nem szabad egy technológiára korlátozódni. A digitális technika az analóg eljárások adaptációja. Tehát a fényképezést mint eljárást egészében célszerű megérteni. Ez adta a könyv ötletét.

Ahogyan a Mitől lesznek jók a fényképeid? című bejegyzésben is írtam, a cél az, hogy bárki jó képeket tudjon készíteni, függetlenül attól, hogy milyen fényképezőgépe van. Ehhez pedig egyszerűségekre, érthető magyarázatokra és gyakorlásra van szükség. Az előző kettőt meg tudom Neked adni, a gyakorlással pedig te magad tudsz hozzájárulni a saját sikereidhez.

A könyvről részletesebben ezen az oldalon olvashatsz.

Kívánom, hogy alkoss nagyszerű képeket!

Szalay Krisztián

Ha szeretnél ilyen és ehhez hasonló cikkeket olvasni, regisztrálj be a honlapra, és amint megjelenik az új írás, elküldöm neked levélben. Nyugi, nem fogsz naponta hirdetéseket kapni, hiszen a spammelést én is rendkívül utálom. Csak és kizárólag értesítőt küldök a cikkekről és a helyi eseményekről.

Tovább a regisztrációhoz

Trackback cím: http://www.szalayfoto.com/trackback/receive/blog/8

Te mit gondolsz erről a cikkről?

Ha hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be! Bejelentkezés

Visszakövetések

A poszthoz jelenleg nincs egyetlen visszakövetés sem.

Hogyan válassz fényképezőgépet?

Milyen fényképezőgépet érdemes vásárolni? Mi a legjobb választás annak, aki szeretne megtanulni fényképezni, esetleg munkát szeretne vállalni? Mi a jelentősége a tükörreflexes gépeknek? Elsősorban ezekre a kérdésekre adja meg a választ ez a kis útmutató.

Mivel a Fórumban újra és újra találkozom olyan kérdésekkel, amelyekre már számos esetben megadtam a választ, így ideje volt, hogy megszülessen ez az ebook, ami tartalmaz minden fontos tudnivalót a megfelelő gép kiválasztásához. Ingyenes, nem kell érte fizetni semmit. Mindenkinek elküldöm e-mailben, aki feliratkozik a 101 Fotótipp sorozatra.

Neked is sok szeretettel ajánlom, ha tervezed a gépvásárlást, illetve szeretnél egyre szebb képeket készíteni. Mindkettőhöz segítséget nyújt számodra a 101 Fotótipp sorozat!

Tovább