Természetfotózás a Naplás-tónál

Fórum » Egyéb » Természetfotózás a Naplás-tónál
Létrehozta: Szalay Krisztián
Füleki Attila

2012-09-07 14:00:54

Érdemes oda kimenni, mert tényleg érdekes hely. Legutóbb pl madarászokkal futottam össze, aki befogják a madarakat, meggyűrűzik, majd elengedik őket. Csináltam is pár madaras fotót, amit egyébként nagyon nehéz :)
De vannak itt lepkék, pókok, nagyon szép virágok, meg tényelg szinte minden.
Hajrá emberek

Szalay Krisztián

2012-05-01 00:14:10

A főváros peremén, Cinkota és Nagytarcsa között félúton található a tájvédelmi területnek nyilvánított Naplás-tó. Aki fotótémát keres természetfényképezéshez, annak igazi csemege lesz a tó és a közvetlen környezete. Itt aztán lehet mit fotózni. Láthatunk védett növényeket, madarakat, imádkozó sáskát, mocsári teknőst, sőt, vadakat is. Eddig őzzel és vaddisznókkal sikerült ott összefutnom. Utóbbinak kevésbé örültem akkor. Ezt ott lőttem egy kompakttal.

Ha valakinek van fotós tapasztalata vagy élménye a Naplás-tóról és a Cinkotai parkerdőről, szívesen veszem, ha megírja.

Feliratkozás erre a témára
A hozzászólás csak a regisztrált felhasználóknak engedélyezett. Ha Te már regisztráltál, akkor lépj be a felhasználói neveddel és a jelszavaddal. Ha még nincs hozzáférésed, akkor regisztrálj, és küldök neked.Bejelentkezés

Hogyan válassz fényképezőgépet?

Milyen fényképezőgépet érdemes vásárolni? Mi a legjobb választás annak, aki szeretne megtanulni fényképezni, esetleg munkát szeretne vállalni? Mi a jelentősége a tükörreflexes gépeknek? Elsősorban ezekre a kérdésekre adja meg a választ ez a kis útmutató.

Mivel a Fórumban újra és újra találkozom olyan kérdésekkel, amelyekre már számos esetben megadtam a választ, így ideje volt, hogy megszülessen ez az ebook, ami tartalmaz minden fontos tudnivalót a megfelelő gép kiválasztásához. Ingyenes, nem kell érte fizetni semmit. Mindenkinek elküldöm e-mailben, aki feliratkozik a 101 Fotótipp sorozatra.

Neked is sok szeretettel ajánlom, ha tervezed a gépvásárlást, illetve szeretnél egyre szebb képeket készíteni. Mindkettőhöz segítséget nyújt számodra a 101 Fotótipp sorozat!

Tovább