Képek és témák portfólióhoz

Fórum » Egyéb » Képek és témák portfólióhoz
Létrehozta: Szemán Katalin
Szalay Krisztián

2012-09-13 22:10:54

Arról, hogy milyen témákat lenne jó bemutatni, olyan valakit lenne érdemes megkérdezni, aki már felvételizett oda. Én nem vagyok ebben a felvételi kérdésben jártas. :)

Amire szerintem érdemes odafigyelned a képek készítésénél azok az alapvető szabályok. Helyes expozíció, szabályos kompozíció, mélységélesség, színharmónia. Ezekről egyébként sok infót találsz a letölthető tippsorozat első három részében.

Szemán Katalin

2012-09-13 22:02:41

Később alkalmazott fotográfusi OKJ-s képzésre szeretnék majd menni, azonban felvételi vizsga is van, ahová kérnek egy 15 db pályamunkából álló portfóliót. Ezek lehetnek rajzok, vagy állítólag fotók. Őszintén szólva, a rajzoló képességem igencsak csekély, arra nem tudnék rendesen készülni, bár nem tudom, ez mekkora hátrány lesz nekem a későbbiekben. Viszont ha képeket vinnék, mit tanácsolnál, milyen témájú képeket vigyek? Mik azok a dolgok, amikre jobban érdemes odafigyelni?

Feliratkozás erre a témára
A hozzászólás csak a regisztrált felhasználóknak engedélyezett. Ha Te már regisztráltál, akkor lépj be a felhasználói neveddel és a jelszavaddal. Ha még nincs hozzáférésed, akkor regisztrálj, és küldök neked.Bejelentkezés

Hogyan válassz fényképezőgépet?

Milyen fényképezőgépet érdemes vásárolni? Mi a legjobb választás annak, aki szeretne megtanulni fényképezni, esetleg munkát szeretne vállalni? Mi a jelentősége a tükörreflexes gépeknek? Elsősorban ezekre a kérdésekre adja meg a választ ez a kis útmutató.

Mivel a Fórumban újra és újra találkozom olyan kérdésekkel, amelyekre már számos esetben megadtam a választ, így ideje volt, hogy megszülessen ez az ebook, ami tartalmaz minden fontos tudnivalót a megfelelő gép kiválasztásához. Ingyenes, nem kell érte fizetni semmit. Mindenkinek elküldöm e-mailben, aki feliratkozik a 101 Fotótipp sorozatra.

Neked is sok szeretettel ajánlom, ha tervezed a gépvásárlást, illetve szeretnél egyre szebb képeket készíteni. Mindkettőhöz segítséget nyújt számodra a 101 Fotótipp sorozat!

Tovább