Canon EOS 750D működés

Fórum » Egyéb » Canon EOS 750D működés
Létrehozta: Tarsoly Péter
Szalay Krisztián

2018-07-09 18:54:32

Péter, ha már így történt, nézd a jó oldalát: tanultál belőle. Mindig azt szoktam mondani, hogy tök jó, ha a technika képes megvalósítani dolgokat, de csak úgy, ha kontroll van felette.

Tarsoly Péter

2018-07-08 15:48:29

Nagyon köszönöm, próbálkozom tovább. Hiba volt élesben kezdeni, azt hittem a technika megoldjam helyettem. :)

Szalay Krisztián

2018-07-05 17:42:55

Szia Péter!

A második problémára tudok csak érdemben válaszolni. Amikor videózol, akkor manuálisan érdemes élességet állítani, mert az automatika elviheti a fókuszt. Szintén probléma lehet, ha túlzottan nagyra van nyitva a blende, mert akkor a mélységélesség is olyan csekély, hogy a kép életlennek hat.

Tarsoly Péter

2018-07-04 17:05:59

Sziasztok!

Nagyon újonc vagyok még a fotós témában, egy Canon EOS 750D-vel próbálkozom. Tegnap szerettem volna videózásra használni, egy előadást vettem volna fel, de a felvétel használhatatlan lett.
1.) Váltakozva 9 és 21 perceket vett csak fel, aztán leállt. (Egyszer újra indítottam, így van 2db 9 és 2db 21 perces felvételem.)
2.) Egy Canon EF 50mm f/1.8 STM obi volt rajta AF állásban, de olyan életlen lett a felvétel, hogy még azt a pár percet sem tudom használni ami megvan.
Mit rontottam el?
Se a neten, se a gépkönyvben nem találtam meg a magyarázatot, esetleg valaki aki tapasztaltabb tudna segíteni?

Előre is nagyon köszönöm!

Feliratkozás erre a témára
A hozzászólás csak a regisztrált felhasználóknak engedélyezett. Ha Te már regisztráltál, akkor lépj be a felhasználói neveddel és a jelszavaddal. Ha még nincs hozzáférésed, akkor regisztrálj, és küldök neked.Bejelentkezés

Hogyan válassz fényképezőgépet?

Milyen fényképezőgépet érdemes vásárolni? Mi a legjobb választás annak, aki szeretne megtanulni fényképezni, esetleg munkát szeretne vállalni? Mi a jelentősége a tükörreflexes gépeknek? Elsősorban ezekre a kérdésekre adja meg a választ ez a kis útmutató.

Mivel a Fórumban újra és újra találkozom olyan kérdésekkel, amelyekre már számos esetben megadtam a választ, így ideje volt, hogy megszülessen ez az ebook, ami tartalmaz minden fontos tudnivalót a megfelelő gép kiválasztásához. Ingyenes, nem kell érte fizetni semmit. Mindenkinek elküldöm e-mailben, aki feliratkozik a 101 Fotótipp sorozatra.

Neked is sok szeretettel ajánlom, ha tervezed a gépvásárlást, illetve szeretnél egyre szebb képeket készíteni. Mindkettőhöz segítséget nyújt számodra a 101 Fotótipp sorozat!

Tovább