Trash The Dress

Fórum » Esküvő fotózás » Trash The Dress
Létrehozta: Szalay Krisztián
Szalay Krisztián

2012-06-25 12:34:10

A Trash The Dress fotózás lényege, hogy az esküvői képek extrém körülmények között készüljenek. Olyan helyeken, ahol biztosan tönkremegy a ruha. Innen a név is. Ha van valaki, aki jártas ezen a területen, esetleg volt ilyen fotózása az esküvőjén, szívesen venném, ha írna róla. Úgy tudom, hogy itthon elég csekély azoknak az esküvői fotózásoknak a száma, ahol ezt bevállalják. Te mit gondolsz erről?

Feliratkozás erre a témára
A hozzászólás csak a regisztrált felhasználóknak engedélyezett. Ha Te már regisztráltál, akkor lépj be a felhasználói neveddel és a jelszavaddal. Ha még nincs hozzáférésed, akkor regisztrálj, és küldök neked.Bejelentkezés

Hogyan válassz fényképezőgépet?

Milyen fényképezőgépet érdemes vásárolni? Mi a legjobb választás annak, aki szeretne megtanulni fényképezni, esetleg munkát szeretne vállalni? Mi a jelentősége a tükörreflexes gépeknek? Elsősorban ezekre a kérdésekre adja meg a választ ez a kis útmutató.

Mivel a Fórumban újra és újra találkozom olyan kérdésekkel, amelyekre már számos esetben megadtam a választ, így ideje volt, hogy megszülessen ez az ebook, ami tartalmaz minden fontos tudnivalót a megfelelő gép kiválasztásához. Ingyenes, nem kell érte fizetni semmit. Mindenkinek elküldöm e-mailben, aki feliratkozik a 101 Fotótipp sorozatra.

Neked is sok szeretettel ajánlom, ha tervezed a gépvásárlást, illetve szeretnél egyre szebb képeket készíteni. Mindkettőhöz segítséget nyújt számodra a 101 Fotótipp sorozat!

Tovább