Villám fotózás

Fórum » Általános fényképezés » Villám fotózás
Létrehozta: Supák Sándor
Supák Sándor

2012-07-17 15:08:12

Köszönöm Krisztián!
Vakut nem fogok használni! :)

Szalay Krisztián

2012-07-17 12:34:31

Nagyon szívesen! A válaszomból kifelejtettem, hogy vakut ne használj! Valószínű, hogy ez számodra is magától értetődő, de azért inkább leírom. :)

Supák Sándor

2012-07-17 12:07:59

Szia Krisztián!

Köszönöm a válaszodat, ha lesz felénk (kemendollár) vihar akkor kipróbálom majd!

Szalay Krisztián

2012-07-16 13:46:54

Szia Sándor!

Jól gondolom, hogy ezt a késő esti órákban szeretnéd végrehajtani? Először is állványra biztosan szükséged lesz. Szűkítsd le a fényrekeszt, amennyire csak lehetséges, és válassz hozzá egy hosszú zársebességet. Akár több másodpercet is. A záridővel valószínű kísérletezni kell, hogy mi lesz az optimális. Figyelj arra is, hogy lehetőleg ne legyenek máshonnan beszűrődő fények. Ja, és a fényérzékenység ne legyen több 100-150 ISO-nál!

Kíváncsian várom a képeket!

Supák Sándor

2012-07-16 12:10:38

Szia Krisztián!

Segítséget szeretnék kérni a témában, hogy milyen beállításokkal, eszközökkel lehet szép képeket csinálni.

A gépem: Sony Alpha 200

Köszönöm a segítséget!

Ui: Egy pár villámot már sikerült elkapnom, a képértékelőbe majd feltöltöm.

Feliratkozás erre a témára
A hozzászólás csak a regisztrált felhasználóknak engedélyezett. Ha Te már regisztráltál, akkor lépj be a felhasználói neveddel és a jelszavaddal. Ha még nincs hozzáférésed, akkor regisztrálj, és küldök neked.Bejelentkezés

Hogyan válassz fényképezőgépet?

Milyen fényképezőgépet érdemes vásárolni? Mi a legjobb választás annak, aki szeretne megtanulni fényképezni, esetleg munkát szeretne vállalni? Mi a jelentősége a tükörreflexes gépeknek? Elsősorban ezekre a kérdésekre adja meg a választ ez a kis útmutató.

Mivel a Fórumban újra és újra találkozom olyan kérdésekkel, amelyekre már számos esetben megadtam a választ, így ideje volt, hogy megszülessen ez az ebook, ami tartalmaz minden fontos tudnivalót a megfelelő gép kiválasztásához. Ingyenes, nem kell érte fizetni semmit. Mindenkinek elküldöm e-mailben, aki feliratkozik a 101 Fotótipp sorozatra.

Neked is sok szeretettel ajánlom, ha tervezed a gépvásárlást, illetve szeretnél egyre szebb képeket készíteni. Mindkettőhöz segítséget nyújt számodra a 101 Fotótipp sorozat!

Tovább