Zársebesség beállítása Sony DSC-H200 gépen

Fórum » Általános fényképezés » Zársebesség beállítása Sony DSC-H200 gépen
Létrehozta: Kásler Anita
Kásler Anita

2013-11-03 09:44:03

Köszönöm!:)

Szalay Krisztián

2013-10-31 22:22:07

A fényképezőgépeden vannak manuális beállítási lehetőségek, meg tudod választani a zársebességet (shutter speed) is. Az exponáló gomb mögött találod a programválasztó kapcsolót. Azt állítsd M (manuális) üzemmódba. A gép hátlapján találod a vezérlőgombokat. Van ott egy olyan, ahol DISP feliratot látsz. Az alatt közvetlenül van egy kerek gomb. Azt nyomd meg, és válaszd ki shutter speed opciót. Ott tudod a zársebességet meghatározni. A fényrekeszt pedig az aperture opciónál találod.

Kásler Anita

2013-10-31 18:44:50

Hogyan tudnám beállítani a zársebességet a gépemen? Egyáltalán lehetséges a Sony DSC-H200-as gép esetében?

Feliratkozás erre a témára
A hozzászólás csak a regisztrált felhasználóknak engedélyezett. Ha Te már regisztráltál, akkor lépj be a felhasználói neveddel és a jelszavaddal. Ha még nincs hozzáférésed, akkor regisztrálj, és küldök neked.Bejelentkezés

Hogyan válassz fényképezőgépet?

Milyen fényképezőgépet érdemes vásárolni? Mi a legjobb választás annak, aki szeretne megtanulni fényképezni, esetleg munkát szeretne vállalni? Mi a jelentősége a tükörreflexes gépeknek? Elsősorban ezekre a kérdésekre adja meg a választ ez a kis útmutató.

Mivel a Fórumban újra és újra találkozom olyan kérdésekkel, amelyekre már számos esetben megadtam a választ, így ideje volt, hogy megszülessen ez az ebook, ami tartalmaz minden fontos tudnivalót a megfelelő gép kiválasztásához. Ingyenes, nem kell érte fizetni semmit. Mindenkinek elküldöm e-mailben, aki feliratkozik a 101 Fotótipp sorozatra.

Neked is sok szeretettel ajánlom, ha tervezed a gépvásárlást, illetve szeretnél egyre szebb képeket készíteni. Mindkettőhöz segítséget nyújt számodra a 101 Fotótipp sorozat!

Tovább