Hogyan indítsam be fotós vállalkozásomat?

Fórum » Általános fényképezés » Hogyan indítsam be fotós vállalkozásomat?
Létrehozta: Simon Norbert
Szalay Krisztián

2016-03-29 14:16:41

Szia!

Akkor kell. Elég jónak tűnik a Práter utca két éves képzése, ráadásul nem kell érte fizetni semmit. Ha jól tudom. Alaposan nem néztem utána, így kezeld ezt az információt ennek megfelelően.

Ami pedig az egyéb lehetőségeket illeti, ahhoz egy könyvelőt lenne érdemes megkeresni, és vele egyeztetni, ugyanis léteznek olyan tevékenységi körök, amelyek nincsenek végzettséghez kötve. A fényképészet nem ide sorolandó, ahhoz kell a papír. Legalábbis jelenleg.

Simon Norbert

2016-03-29 12:03:37

Szia Krisztián!

Köszönöm a válaszodat.
Jelenleg "csak" a fényképezésben gondolkodom, családi fotók, baba-mama fotózás studióban, esetleg még épület, vagy gastro fotó jöhet szóba.
Érdekelne milyen más lehetőségek jöhetnek még szóba?
Esetleg tudnál ajánlani iskolát vagy képzést ahova érdemes beiratkozni ilyen céllal?
Válaszodat előre is köszönöm!
Norbi

Szalay Krisztián

2016-03-26 18:52:06

Szia Norbi!

Először is gratulálok az elhatározásodhoz! Mi az a tevékenység, amit egészen pontosan szeretnél végezni? Mert a válasz nagymértékben függ ettől. Ha fényképezésre akarod kiváltani, akkor igen, kell. A jelenlegi bürokrácia ezt megköveteli. Ha nem korlátozódik csak a fotózásra, akkor vannak más lehetőségek is.

Simon Norbert

2016-03-26 11:39:14

Kedves Krisztián!

Szeretnék segítséget kérni abban, hogy hogyan indítsak be egy fotós vállalkozást.
Hobbi fotósként elgondolkodtam a következő szintre történő lépésen.
Az lenne a kérdésem, hogy elég, ha kiváltok egy vállalkozói igazolványt, vagy az igazolvány kiváltásához szükséges e valamilyen képzés, OKJ-s tanfolyam elvégézése is?

Köszönöm a válaszát!
Üdvözlettel:
SNorbi

Feliratkozás erre a témára
A hozzászólás csak a regisztrált felhasználóknak engedélyezett. Ha Te már regisztráltál, akkor lépj be a felhasználói neveddel és a jelszavaddal. Ha még nincs hozzáférésed, akkor regisztrálj, és küldök neked.Bejelentkezés

Hogyan válassz fényképezőgépet?

Milyen fényképezőgépet érdemes vásárolni? Mi a legjobb választás annak, aki szeretne megtanulni fényképezni, esetleg munkát szeretne vállalni? Mi a jelentősége a tükörreflexes gépeknek? Elsősorban ezekre a kérdésekre adja meg a választ ez a kis útmutató.

Mivel a Fórumban újra és újra találkozom olyan kérdésekkel, amelyekre már számos esetben megadtam a választ, így ideje volt, hogy megszülessen ez az ebook, ami tartalmaz minden fontos tudnivalót a megfelelő gép kiválasztásához. Ingyenes, nem kell érte fizetni semmit. Mindenkinek elküldöm e-mailben, aki feliratkozik a 101 Fotótipp sorozatra.

Neked is sok szeretettel ajánlom, ha tervezed a gépvásárlást, illetve szeretnél egyre szebb képeket készíteni. Mindkettőhöz segítséget nyújt számodra a 101 Fotótipp sorozat!

Tovább