Keresztelő fotózása

Fórum » Általános fényképezés » Keresztelő fotózása
Létrehozta: Bogya Tünde
Szalay Krisztián

2017-01-18 13:10:39

Szia Tünde!

Ha úgy érzed, hogy a kísérletezés a fényképezés rovására menne, akkor használj automatikát nyugodtan. Akár teljes automata üzemmódban, akár idő- vagy rekeszelőválasztással. Attól függően, hogy mi a fontos, a mozgás vagy a mélységélesség. Erről beszéltünk a tanfolyamon, biztosan emlékszel.

A 101 Fotótipp sorozatot olvasod rendszeresen? Mert abban volt már több olyan rész is, ami neked nagyon jól jönne. Az adminisztrációm szerint már 88 tippet megkaptál. Javaslom, hogy keresd vissza a témába vágó részeket (események, esküvők és lakodalmak, a tippsorozat elején a terekkel kapcsolatos tudnivalókat, a gondolkozz térben című részt, stb.). Ezekben gyakorlatilag minden benne van, amire szükséged lehet. Ha már nincsenek meg a tippek, az sem baj, visszamenőleg is le tudod kérni. Az emailek alján ott van egy link, ami átvisz arra az oldalra, ahol újraküldheted magadnak az egyes részeket.

Hajrá, ügyes legyél!

Bogya Tünde

2017-01-17 20:55:26

Szia Krisztián!

Egyik barátom megkért, hogy fotózzak a gyereke keresztelőjén.
Eddig ilyet nem csináltam. Egy nikon d3300-as gépem van hobbi szinten használom, természet és családi fotózására,de szeretném, ha igényes lennének a fotók.
Eddig csak kültéren fotóztam inkább és egyre többet manuális módban is,de ott nem hiszem hogy lesz időm kísérletezni.
Kérlek láss el valamilyen tanáccsal…

Köszönöm,
Tünde.

Feliratkozás erre a témára
A hozzászólás csak a regisztrált felhasználóknak engedélyezett. Ha Te már regisztráltál, akkor lépj be a felhasználói neveddel és a jelszavaddal. Ha még nincs hozzáférésed, akkor regisztrálj, és küldök neked.Bejelentkezés

Hogyan válassz fényképezőgépet?

Milyen fényképezőgépet érdemes vásárolni? Mi a legjobb választás annak, aki szeretne megtanulni fényképezni, esetleg munkát szeretne vállalni? Mi a jelentősége a tükörreflexes gépeknek? Elsősorban ezekre a kérdésekre adja meg a választ ez a kis útmutató.

Mivel a Fórumban újra és újra találkozom olyan kérdésekkel, amelyekre már számos esetben megadtam a választ, így ideje volt, hogy megszülessen ez az ebook, ami tartalmaz minden fontos tudnivalót a megfelelő gép kiválasztásához. Ingyenes, nem kell érte fizetni semmit. Mindenkinek elküldöm e-mailben, aki feliratkozik a 101 Fotótipp sorozatra.

Neked is sok szeretettel ajánlom, ha tervezed a gépvásárlást, illetve szeretnél egyre szebb képeket készíteni. Mindkettőhöz segítséget nyújt számodra a 101 Fotótipp sorozat!

Tovább