Külső memória

Fórum » Általános fényképezés » Külső memória
Létrehozta: Bogya Tünde
Szalay Krisztián

2017-07-06 19:50:30

Szia Tünde!

Természetesen. Ott van például a Nikon D750. Két kártyás, fullframe váz, magasabb fényérzékenységen is elfogadható a képzaj, FullHD videókat is lehet vele készíteni. Bátran ajánlom.

Bogya Tünde

2017-07-06 12:03:38

szia Krisztián!

Létezik-e olyan váz ami dupla SD kártyát tárol?Lehetőleg Nikon…

Köszönettel,
Tünde.

Szalay Krisztián

2017-05-02 14:31:06

Szia Tünde!

A piacon kapható külső adathordozók közül szinte bármelyiket megveheted. Toshiba, Samsung, Maxtor, Western Digital, Seagate, Sony, A-Data, és még sorolhatnám hosszan. Én is használok egy Western Digital-t közel egy évtizede, és semmi bajom vele. Méretben pedig válassz akkorát, amennyi helyen kényelmesen elférnek a képeid, és amin marad még többször annyi hely. Ezt én nem tudom megmondani, hogy mekkora számodra az elegendő, ezt neked kell tudni.

Bogya Tünde

2017-05-01 14:34:36

Szia Krisztián!

Ismét a segítségedére szorulok :)
Az a helyzet, hogy kb. 1 hónapja valamilyen veszélyes vírus “‘rászállt’’ a laptopomra s minden kép és doc. megsemmisült.
A lényeg, hogy tanultam a dologból és vennék egy külső memóriát.

Gondoltam megkérdezem, hogy tudnál ajánlani valamilyen márkát és méretet?

Nagyon szépen köszönöm a türelmed sok segítséget amit eddig nyújtottál!

Üdv. Tünde.

Feliratkozás erre a témára
A hozzászólás csak a regisztrált felhasználóknak engedélyezett. Ha Te már regisztráltál, akkor lépj be a felhasználói neveddel és a jelszavaddal. Ha még nincs hozzáférésed, akkor regisztrálj, és küldök neked.Bejelentkezés

Hogyan válassz fényképezőgépet?

Milyen fényképezőgépet érdemes vásárolni? Mi a legjobb választás annak, aki szeretne megtanulni fényképezni, esetleg munkát szeretne vállalni? Mi a jelentősége a tükörreflexes gépeknek? Elsősorban ezekre a kérdésekre adja meg a választ ez a kis útmutató.

Mivel a Fórumban újra és újra találkozom olyan kérdésekkel, amelyekre már számos esetben megadtam a választ, így ideje volt, hogy megszülessen ez az ebook, ami tartalmaz minden fontos tudnivalót a megfelelő gép kiválasztásához. Ingyenes, nem kell érte fizetni semmit. Mindenkinek elküldöm e-mailben, aki feliratkozik a 101 Fotótipp sorozatra.

Neked is sok szeretettel ajánlom, ha tervezed a gépvásárlást, illetve szeretnél egyre szebb képeket készíteni. Mindkettőhöz segítséget nyújt számodra a 101 Fotótipp sorozat!

Tovább