Adobe lightroom importálás utáni képmegjelenítés

Fórum » Általános fényképezés » Adobe lightroom importálás utáni képmegjelenítés
Létrehozta: Stumpf Richárd
Szalay Krisztián

2018-05-01 17:37:12

Szia Richárd!

Miután a Lightroomba importálásra kerültek a képek, próbáltad már alapértelmezettre állítani az értékeket?

Stumpf Richárd

2018-04-28 17:50:40

Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy amikor beimportálom a képeket ligtroomba, akkor importálás után furcsa színvilága lesz a beimportált képeknek, mint amilyenek valójában Amikor simán csak a mappába nézem meg a képeket vagy, ha photoshopban nyitom meg őket akkor ugyan olyan színűek színvilágúak mint amiket csináltam a fényképezőgéppel. Nincsen valakinek valamilyen ötlete, hogy ez mitől lehet?
A segítséget előre is köszönöm :)

Feliratkozás erre a témára
A hozzászólás csak a regisztrált felhasználóknak engedélyezett. Ha Te már regisztráltál, akkor lépj be a felhasználói neveddel és a jelszavaddal. Ha még nincs hozzáférésed, akkor regisztrálj, és küldök neked.Bejelentkezés

Hogyan válassz fényképezőgépet?

Milyen fényképezőgépet érdemes vásárolni? Mi a legjobb választás annak, aki szeretne megtanulni fényképezni, esetleg munkát szeretne vállalni? Mi a jelentősége a tükörreflexes gépeknek? Elsősorban ezekre a kérdésekre adja meg a választ ez a kis útmutató.

Mivel a Fórumban újra és újra találkozom olyan kérdésekkel, amelyekre már számos esetben megadtam a választ, így ideje volt, hogy megszülessen ez az ebook, ami tartalmaz minden fontos tudnivalót a megfelelő gép kiválasztásához. Ingyenes, nem kell érte fizetni semmit. Mindenkinek elküldöm e-mailben, aki feliratkozik a 101 Fotótipp sorozatra.

Neked is sok szeretettel ajánlom, ha tervezed a gépvásárlást, illetve szeretnél egyre szebb képeket készíteni. Mindkettőhöz segítséget nyújt számodra a 101 Fotótipp sorozat!

Tovább