Fórum / Általános fényképezés / Adobe lightroom importálás utáni képmegjelenítés

Adobe lightroom importálás utáni képmegjelenítés

Létrehozta: Stumpf Richárd2 hozzászólás

Szalay Krisztián

Szia Richárd!

Miután a Lightroomba importálásra kerültek a képek, próbáltad már alapértelmezettre állítani az értékeket?

2018-05-01 17:37:12 • Szalay Krisztián

Stumpf Richárd

Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy amikor beimportálom a képeket ligtroomba, akkor importálás után furcsa színvilága lesz a beimportált képeknek, mint amilyenek valójában Amikor simán csak a mappába nézem meg a képeket vagy, ha photoshopban nyitom meg őket akkor ugyan olyan színűek színvilágúak mint amiket csináltam a fényképezőgéppel. Nincsen valakinek valamilyen ötlete, hogy ez mitől lehet?
A segítséget előre is köszönöm :)

2018-04-28 17:50:40 • Stumpf Richárd

Olvasd el a legfrissebb cikkeket!

A harmónia megteremtése

Harmónia nélkül nem jöhet létre tetszetős alkotás. Hiánya önmagában megakadályozza a kompozíció egységét. Minden valamirevaló fényképen felfedezhetünk összhangot, ami a számos képi elemből összefüggő egészet alkot. Hogyan nyilvánul meg mindez a gyakorlatban?

Olvass tovább

Gyors siker fotósként: growth hacking az online marketing segítségével

Ha nem csak magadnak szeretnél fotózni, biztos felmerült már benned sokszor a kérdés, hogyan juthatnál el minél több emberhez fotóiddal, szolgáltatásaiddal. Összeszedtem Neked a 3 legfontosabb online marketing trendet, melyekre érdemes lesz odafigyelned 2019-ben.

Olvass tovább

Hullócsillag és villám fotózás

A hullócsillagok és a villámok fotózása az egyik legnépszerűbb fényképezési téma azok között, akik egy kicsit is többre vágynak a céltalan kattintgatástól. Villámot és hullócsillagot nem lehetetlen küldetés lencsevégre kapni, de azért igényel némi fotográfiai jártasságot. Ez a cikk alapvető információkat közöl a témában.

Olvass tovább

Miben nyújt segítséget neked ez a honlap?

Fénykpezésről szól egyszerűen és érthetően. Minden cikk és szolgáltatás ezt a célt szolgálja. Olvashatod a bejegyzéseket, írhatsz a Fórumba, vagy akár fényképeket is feltölthetsz értékelésre.

Elfogadsz tőlem egy ajándékot?

Írtam egy tippsorozatot, hogy egyre szebb és jobb képeket tudj készíteni. A tippek végtelenül egyszerűek és könnyen alkalmazhatóak. Szeretnéd ezeket megkapni?
Szeretném, igen!

Találkozzunk személyesen!

Szoktam tartani előadásokat, elméleti és gyakorlati tanfolyamokat, workshopokat. Gyere el egy neked leginkább tetsző képzésre, találkozzunk személyesen, és kérdezz bátran! Amiben tudok, segítek.

További információk

Technikai jellegű kérdésed a fórumban teheted fel, ha pedig üzeneted személyes, írj emailt!

Biográfia
Kapcsolatfelvételi adatok
Számlázás és adózás
Adatkezelési tájékoztató