Irodalom

Fórum » Általános fényképezés » Irodalom
Létrehozta: Sulyok Melinda
Szalay Krisztián

2018-11-06 07:29:19

Szia Melinda!

Micsoda ajándék lenne az saját magadnak! ;)

A 101 Fotótipp jelenlegi állapotában nincs PDF formátumban, de régebi kivonatokat találsz a neten, ha rákeresel. Nincs kizárva, hogy egyszer valóra válik vágyad. :)

Természetesen tudok könyvet javasolni, ami fotózás és nem feltétlen technika: Bevezetés a fotográfia világába 6. fejezet. Esszé a javából. Már megint hazabeszéltem. Viccet félretéve, ha kimondottan nem technikai írásokat keresel, akkor a Fotográfia Nagykönyve lehet jó barátod.

Sulyok Melinda

2018-11-05 15:40:29

Szia Krisztián!

Én szeretek olvasni, és ha valami érdekel akkor utána olvasok. Ha más nem magam meglepem a könyveiddel,  viszont én a 101 Fotó Tippet is szeretném lapozható, vagy legalább e-book formátumban birtokolni. Remélem ez egyszer megvalósul : )
Tudnál nekem még, emberi nyelven íródott könyvet javasolni? Ami ha nem is annyira a technikáról, de a fotózásról szól.
Köszönöm

Feliratkozás erre a témára
A hozzászólás csak a regisztrált felhasználóknak engedélyezett. Ha Te már regisztráltál, akkor lépj be a felhasználói neveddel és a jelszavaddal. Ha még nincs hozzáférésed, akkor regisztrálj, és küldök neked.Bejelentkezés

Hogyan válassz fényképezőgépet?

Milyen fényképezőgépet érdemes vásárolni? Mi a legjobb választás annak, aki szeretne megtanulni fényképezni, esetleg munkát szeretne vállalni? Mi a jelentősége a tükörreflexes gépeknek? Elsősorban ezekre a kérdésekre adja meg a választ ez a kis útmutató.

Mivel a Fórumban újra és újra találkozom olyan kérdésekkel, amelyekre már számos esetben megadtam a választ, így ideje volt, hogy megszülessen ez az ebook, ami tartalmaz minden fontos tudnivalót a megfelelő gép kiválasztásához. Ingyenes, nem kell érte fizetni semmit. Mindenkinek elküldöm e-mailben, aki feliratkozik a 101 Fotótipp sorozatra.

Neked is sok szeretettel ajánlom, ha tervezed a gépvásárlást, illetve szeretnél egyre szebb képeket készíteni. Mindkettőhöz segítséget nyújt számodra a 101 Fotótipp sorozat!

Tovább