Fórum / Általános fényképezés / Irodalom

Irodalom

Létrehozta: Sulyok Melinda2 hozzászólás

Szalay Krisztián

Szia Melinda!

Micsoda ajándék lenne az saját magadnak! ;)

A 101 Fotótipp jelenlegi állapotában nincs PDF formátumban, de régebi kivonatokat találsz a neten, ha rákeresel. Nincs kizárva, hogy egyszer valóra válik vágyad. :)

Természetesen tudok könyvet javasolni, ami fotózás és nem feltétlen technika: Bevezetés a fotográfia világába 6. fejezet. Esszé a javából. Már megint hazabeszéltem. Viccet félretéve, ha kimondottan nem technikai írásokat keresel, akkor a Fotográfia Nagykönyve lehet jó barátod.

2018-11-06 07:29:19 • Szalay Krisztián

Sulyok Melinda

Szia Krisztián!

Én szeretek olvasni, és ha valami érdekel akkor utána olvasok. Ha más nem magam meglepem a könyveiddel,  viszont én a 101 Fotó Tippet is szeretném lapozható, vagy legalább e-book formátumban birtokolni. Remélem ez egyszer megvalósul : )
Tudnál nekem még, emberi nyelven íródott könyvet javasolni? Ami ha nem is annyira a technikáról, de a fotózásról szól.
Köszönöm

2018-11-05 15:40:29 • Sulyok Melinda

Olvasd el a legfrissebb cikkeket!

Gyors siker fotósként: growth hacking az online marketing segítségével

Ha nem csak magadnak szeretnél fotózni, biztos felmerült már benned sokszor a kérdés, hogyan juthatnál el minél több emberhez fotóiddal, szolgáltatásaiddal. Összeszedtem Neked a 3 legfontosabb online marketing trendet, melyekre érdemes lesz odafigyelned 2019-ben.

Olvass tovább

Hullócsillag és villám fotózás

A hullócsillagok és a villámok fotózása az egyik legnépszerűbb fényképezési téma azok között, akik egy kicsit is többre vágynak a céltalan kattintgatástól. Villámot és hullócsillagot nem lehetetlen küldetés lencsevégre kapni, de azért igényel némi fotográfiai jártasságot. Ez a cikk alapvető információkat közöl a témában.

Olvass tovább

Milyen mértékig kívánatos az utómunka?

A fotográfiában az egyik legvitatottabb téma az utómunka kérdése. Vannak akik ellenzik azzal az indokkal, hogy az már nem fényképészet a szó legszorosabb értelmében, és ott vannak persze azok is nem kis létszámban, akik utómunka nélkül el sem tudják képzelni az életet. Hol a határ? Lehet-e racionális középutat találni?

Olvass tovább

Miben nyújt segítséget neked ez a honlap?

Fénykpezésről szól egyszerűen és érthetően. Minden cikk és szolgáltatás ezt a célt szolgálja. Olvashatod a bejegyzéseket, írhatsz a Fórumba, vagy akár fényképeket is feltölthetsz értékelésre.

Elfogadsz tőlem egy ajándékot?

Írtam egy tippsorozatot, hogy egyre szebb és jobb képeket tudj készíteni. A tippek végtelenül egyszerűek és könnyen alkalmazhatóak. Szeretnéd ezeket megkapni?
Szeretném, igen!

Találkozzunk személyesen!

Szoktam tartani előadásokat, elméleti és gyakorlati tanfolyamokat, workshopokat. Gyere el egy neked leginkább tetsző képzésre, találkozzunk személyesen, és kérdezz bátran! Amiben tudok, segítek.

További információk

Technikai jellegű kérdésed a fórumban teheted fel, ha pedig üzeneted személyes, írj emailt!

Biográfia
Kapcsolatfelvételi adatok
Számlázás és adózás
Adatkezelési tájékoztató