Fórum / Általános fényképezés / Irodalom

Irodalom

Létrehozta: Sulyok Melinda2 hozzászólás

Szalay Krisztián

Szia Melinda!

Micsoda ajándék lenne az saját magadnak! ;)

A 101 Fotótipp jelenlegi állapotában nincs PDF formátumban, de régebi kivonatokat találsz a neten, ha rákeresel. Nincs kizárva, hogy egyszer valóra válik vágyad. :)

Természetesen tudok könyvet javasolni, ami fotózás és nem feltétlen technika: Bevezetés a fotográfia világába 6. fejezet. Esszé a javából. Már megint hazabeszéltem. Viccet félretéve, ha kimondottan nem technikai írásokat keresel, akkor a Fotográfia Nagykönyve lehet jó barátod.

2018-11-06 07:29:19 • Szalay Krisztián

Sulyok Melinda

Szia Krisztián!

Én szeretek olvasni, és ha valami érdekel akkor utána olvasok. Ha más nem magam meglepem a könyveiddel,  viszont én a 101 Fotó Tippet is szeretném lapozható, vagy legalább e-book formátumban birtokolni. Remélem ez egyszer megvalósul : )
Tudnál nekem még, emberi nyelven íródott könyvet javasolni? Ami ha nem is annyira a technikáról, de a fotózásról szól.
Köszönöm

2018-11-05 15:40:29 • Sulyok Melinda

Negyedszerre is megjelenik!

A Bevezetés a fotográfia világába című kétkötetes művet az előértékesítés szakaszában óriási kedvezménnyel vásárolhatod meg, a könyv anyagára épülő, általam személyesen vezetett online tanfolyammal együtt.

Kell nekem is!

Olvasd el a legfrissebb cikkeket!

Mi okozza az égbolt kiégését?

Kültéri felvételek esetén gyakori probléma, hogy napos időben vagy túl világos az égbolt, vagy a talaj túl sötét. Hiába igyekszünk köztes értékre fényt mérni, az óriási kontraszt ugyanúgy érzékelhető lesz a képen. A megoldás nem csak a beállításokban keresendő.

Olvass tovább

A tavasz jellegzetességei

A téli álmából ébredő természet mindannyiunkra hatással van. Az életerő, a vitalitás számtalan formájában nyilvánul meg, nem csak testi, hanem szellemi szinten is. Kreativitásunkat például kibontakoztathatjuk a tavasz szépségeiben.

Olvass tovább

Vignettálás

Fényképet effektezni akkor érdemes, ha az valódi értéket kölcsönöz a képnek. Vignettálással látványos eredményt érhetünk el, ha mértékkel alkalmazzuk. Annak ellenére, hogy a vignettálás az objektívek esetében nemkívánatos jelenség, az utómunka szoftverek egyik legkedveltebb eszköze.

Olvass tovább

Miben nyújt segítséget neked ez a honlap?

Fénykpezésről szól egyszerűen és érthetően. Minden cikk és szolgáltatás ezt a célt szolgálja. Olvashatod a bejegyzéseket, írhatsz a Fórumba, vagy akár fényképeket is feltölthetsz értékelésre.

Elfogadsz tőlem egy ajándékot?

Írtam egy tippsorozatot, hogy egyre szebb és jobb képeket tudj készíteni. A tippek végtelenül egyszerűek és könnyen alkalmazhatóak. Szeretnéd ezeket megkapni?
Szeretném, igen!

Találkozzunk személyesen!

Szoktam tartani előadásokat, elméleti és gyakorlati tanfolyamokat, workshopokat. Gyere el egy neked leginkább tetsző képzésre, találkozzunk személyesen, és kérdezz bátran! Amiben tudok, segítek.

További információk

Technikai jellegű kérdésed a fórumban teheted fel, ha pedig üzeneted személyes, írj emailt!

Biográfia
Kapcsolatfelvételi adatok
Számlázás és adózás
Adatkezelési tájékoztató