Monitor és Laptop választás

Fórum » Általános fényképezés » Monitor és Laptop választás
Létrehozta: Bogya Tünde
Szalay Krisztián

2018-11-25 18:12:14

Tünde, nagyon szívesen!

Bogya Tünde

2018-11-22 12:00:23

szia!
Megfontolom! Köszönöm!
Tünde.

Szalay Krisztián

2018-11-22 09:28:21

Tünde, ebben az árban csodák nincsenek. Alsó hangon is IPS paneles legyen a monitor. Viszont ehhez szükséged van jó vezérlőkártyára is, valamint színkalibrációra. A vezérlőkártyád a laptopodban adott, azzal most nem tudsz mit kezdeni.

A fotózáshoz használható laptopoknak valóban sokkal magasabb az áruk. Ha viszont ki fogsz adni annyi pénzt rá, akkor választhatsz egyből olyat, aminek a kijelzője jó nagy felbontású (pl. a 4K tökéletes erre a célra), és a képátló legalább 17 inch. Ezzel már tudsz dolgozni. Lehet, hogy praktikus lenne a monitorra szánt összeget az új laptophoz félre tenni.

Bogya Tünde

2018-11-21 18:36:22

Bocsánat az élírásokért…siettem..fénykép szerkesztésre gondoltam..

Bogya Tünde

2018-11-21 12:57:52

Szia Krisztián,
Szeretnék egy jobb laptopot fénykép szeretéshez, az enyém már réginek számít..de utána néztem. hogy borsos áruk van…És nem mellékes az sem úgyis kellene mellé egy nagyobb monitor..Általában Lightroomot használok….
Úgy gondoltam előszór monitort vásárolnák, a Dell-ek között nézelődtem,de nem szeretnék mellé nyúlni, így jól jönne egy két ajánlás úgy 50.000 szánnék rá. Ebben az árkategóriában tudnál ajánlani valami jót vagy elfogadhatót?
Köszönettel,
Tünde.

Feliratkozás erre a témára
A hozzászólás csak a regisztrált felhasználóknak engedélyezett. Ha Te már regisztráltál, akkor lépj be a felhasználói neveddel és a jelszavaddal. Ha még nincs hozzáférésed, akkor regisztrálj, és küldök neked.Bejelentkezés

Hogyan válassz fényképezőgépet?

Milyen fényképezőgépet érdemes vásárolni? Mi a legjobb választás annak, aki szeretne megtanulni fényképezni, esetleg munkát szeretne vállalni? Mi a jelentősége a tükörreflexes gépeknek? Elsősorban ezekre a kérdésekre adja meg a választ ez a kis útmutató.

Mivel a Fórumban újra és újra találkozom olyan kérdésekkel, amelyekre már számos esetben megadtam a választ, így ideje volt, hogy megszülessen ez az ebook, ami tartalmaz minden fontos tudnivalót a megfelelő gép kiválasztásához. Ingyenes, nem kell érte fizetni semmit. Mindenkinek elküldöm e-mailben, aki feliratkozik a 101 Fotótipp sorozatra.

Neked is sok szeretettel ajánlom, ha tervezed a gépvásárlást, illetve szeretnél egyre szebb képeket készíteni. Mindkettőhöz segítséget nyújt számodra a 101 Fotótipp sorozat!

Tovább