Milyen fotós tanfolyamok léteznek?

Fórum » Fotós képzések és előadások » Milyen fotós tanfolyamok léteznek?
Létrehozta: Szalay Krisztián
Szalay Krisztián

2017-01-29 08:28:49

Kedves Orsolya!

Ilyenkor nem csak az alkalmazkodás kérdése merül fel, hanem még egy csomó más szempont is közrejátszik az időpont megválasztásánál. Ezeket a dátumokat már jóval korábban belövöm, és ha csak nincs valami olyan nagy oka, hogy elhalasszam, akkor nem szoktam változtatni. Csoportos tanfolyam esetében, ahol van 20-25 résztvevő, nehéz mindenkinek megfelelni (egészen konkrétan nem is lehet), így nekem kell döntést hoznom.

A másik oka, amiért nem tologathatom az időpontokat az az, hogy mások is terveznek, és egy esetleges módosítással keresztbe húzom számításaikat. Most már elég sokan tudják az új, de még meg nem hirdetett időpontot, így elég nagy a valószínűsége, hogy amit írtam az fix.

Ha el tudsz jönni, várunk nagyon sok szeretettel!

Szabó Orsolya

2017-01-27 16:05:26

Köszönöm a válaszod.
(ha esetleg még nincs kőbevésve ez az áprilisi tanfolyamidőpont, szeretném jelezni hogy az egy héttel korábbi hétvége (22.) sokkal jobban megfelelne)
Nem tudom hogy mi alapján választod ki az időpontokat, vagy hogy mások szokta e ilyeneket kérni, te esetleg figyelembe veszel e ilyen kéréseket, csak jelezni szerettem volna. ;)

Szalay Krisztián

2017-01-23 18:08:51

Kedves Orsi!

Nagyon örülök, hogy érdekel a tanfolyam, ezúton is köszönöm a megtiszteltetést! Semmi gond nincs, ha februárban nem tudsz eljönni, mert április 29-én is meg fogjuk tartani ugyanezt. Legalábbis ez a terv. Van egy másik tanfolyamunk is, ami pedig a kompozícióról szól, az pedig március és május végén kerül megrendezésre. A nyár kimarad, és ősztől ismét indul a buli.

Várunk nagyon sok szeretettel!

Szabó Orsolya

2017-01-23 14:25:20

Kedves Krisztián!
Engem nagyon érdekelne ez a februári tanfolyam - a fényképezés összetevői - jelenleg azonban külföldön vagyok ezért sajnos nem fogok tudni februárban sem elmenni rá.
Azt szeretném kérdezni hogy esetleg a későbbiekben is elindítod e ezt a tanfolyamot még egyszer? (esetleg áprilisban, vagy a nyáron?)
Előre is köszönöm a válaszod
Orsi

Szalay Krisztián

2016-11-23 15:44:19

József, nagyon szívesen!

Román József

2016-11-23 07:47:24

Köszönöm a válaszod.

Szalay Krisztián

2016-11-17 22:34:02

Szia József!

Decemberben nem lesz képzés, legközelebb csak februárban. Igaz, hogy tervben volt idén még egy, de többen jelezték, hogy így év vége felé már nem jó, ezért újévre tettem. A könyv és a tanfolyam sorrendje teljesen mindegy, a kettő csak erősíti egymást. Ha februárban jössz, az is tökéletes.

Román József

2016-11-17 14:48:50

Szia !
Érdeklődöm decemberi képzés után, a novemberi nem alkalmas.
A könyved mikorra várható és előtte vagy utána érdemesebb mennem képzésre ?
Válaszodat előre is köszönöm.
Üdv.:RJózsef

Szalay Krisztián

2016-01-01 10:02:12

Jó döntés! Természetesen külföldre is postázunk. A honlap legalján a láblécben megtalálod az email címem. Arra kérlek, hogy oda írd meg, hogy pontosan hova történjen a postázás, és megnézzük, hogy mennyivel dobja meg a szállítási költséget. Erről válaszlevélben foglak tájékoztatni.

Köszönöm a megtiszteltetést!

Szende Tamás

2016-01-01 09:49:45

Rendben megveszem akkor a könyvet elsőnek. Kérdés, hogy postázol külföldre is vagy csak belföldre? Részleteket hol tudunk megbeszélni?

Szalay Krisztián

2016-01-01 08:34:10

Szia Tamás!

Jó döntés! Mindenképp a Bevezetés a fotográfia világába online tanfolyamot javaslom, de előtte a most megjelent könyvet. Két okból is. Egyrészt mert a tanfolyam erre épül. A másik oka, hogy ez egy olyan szakkönyv, ami megadja a biztos alapokat. A tanfolyamra még egy picit várni kell, mert átdolgozás alatt van, azonban a könyvet nem árt megszerezni minél előbb, és elkezdeni belőle a tanulást. Ahogy haladsz, látni fogod menet közben, hogy mire is lesz szükséged.

És még annyit a házi stúdióról (amit a másik fórumba írtál), hogy a könyvben minden eszközt megtalálsz, amire szükséged lehet. Le van írva, hogy mi mire jó, milyen célt szolgál. Tehát mielőtt beruházol, javaslom a tananyagot könyv formájában.

Egyébként van terved, hogy mi az a képesség, amit szeretnél belátható időn belül megszerezni?

Szende Tamás

2015-12-30 23:21:50

Szervusz Krisztián

Írtam a másik fórumodban hogy szeretnék egy kis stúdiót létrehozni alap felszereltségekkel de mivel majd nagyban szeretném csinálni ezért szeretnék képzést is! Érdeklődnék az online tanfolyamok iránt. Azért az online mert külföldön vagyok jelen pillanatban! Érdekelne hogy melyik tanfolyamodat javaslod online ehez a fajta stúdiós fotózáshoz, illetve hogy mennyire lenne ez számomra hatékony? Jah és hogy mik is kellenek hozzá pontosan!
Előre is köszi a válaszod!

Kenyeres Attila

2015-12-28 15:04:50

Szuper! Alapvetően nincsenek problémáim
a gépkezeléssel, de mindig van mit tanulni. Főleg a finomságok terén.

Szalay Krisztián

2015-12-28 14:43:02

Jó döntés! Nagyon szépen köszönöm a megtiszteltetést! A könyvben meg fogsz találni minden információt az expozícióra vonatkozóan, és minden egyébre, ami szükséges egy fotó elkészítéséhez. Arra számíts, hogy ez nem egy színes fotóalbum, hanem szakkönyv, rengeteg alapvető információval, érthetően. Az ötödik fejezete a könyvnek a képalkotásról szól, ott fogod megkapni a választ arra, hogy mit és hogyan fényképezz.

Kenyeres Attila

2015-12-28 14:30:19

Köszönöm szépen a segítséget, akkor megrendelem a könyvet. Mondjuk pl. a portré sosem tartozott a kedvenc műfajaim közé, viszont nagyon klassz, ha valaki jó portrékat csinál.

Szalay Krisztián

2015-12-28 14:14:48

Attila, akkor neked leginkább a könyvemet ajánlom, az inkább megadja a megoldást a gépkezelésre. A portrézás mélységével nem foglalkozik, csak az alapokkal, de azzal részletesen. Sőt, a legtöbb információ benne van, ami a Képalkotás alapjai online tanfolyamban is.

Kenyeres Attila

2015-12-28 14:11:02

Szeretnék belemenni a mélységekbe is (majd), most az az elsődleges szempont, hogy minél többet ki tudjak hozni magamból is és a gépből is. Amiben a legtöbbet kellene fejlődnöm, az a portré, bár tanulni nem árt egyéb téren sem.

Szalay Krisztián

2015-12-28 13:16:47

Kedves Attila!

A Képalkotás alapjai online tanfolyamot bármikor el tudod kezdeni. A Bevezetés a fotográfia világába online kurzus pedig az új könyv megjelenése miatt átdolgozás alatt van, arra még egy picit várni kell. A Képalkotás alapjait akkor ajánlom, ha túlzottan mélységébe nem akarsz belemenni, csak szebb és jobb kompozíciókat szeretnél, beleértve a színek használatát is. Mi az, amit konkrétan szeretnél megtanulni?

Kenyeres Attila

2015-12-28 12:44:49

Kedves Krisztián!
Mikor lesz legközelebb online tanfolyam?

Szalay Krisztián

2015-10-29 06:23:05

Szia Tünde! Nagyon jó, hogy megkérdezted, mert épp a bejelentés előtt állok. De igen, lesz. Még pontos időpont nincs, de amint lesz, szólok. Elsődlegesen a könyvkiadással járó feladatokat kell ellátnom, aztán jön a többi is. Mindenképpen küldök értesítést.

Feliratkozás erre a témára
A hozzászólás csak a regisztrált felhasználóknak engedélyezett. Ha Te már regisztráltál, akkor lépj be a felhasználói neveddel és a jelszavaddal. Ha még nincs hozzáférésed, akkor regisztrálj, és küldök neked.Bejelentkezés

Hogyan válassz fényképezőgépet?

Milyen fényképezőgépet érdemes vásárolni? Mi a legjobb választás annak, aki szeretne megtanulni fényképezni, esetleg munkát szeretne vállalni? Mi a jelentősége a tükörreflexes gépeknek? Elsősorban ezekre a kérdésekre adja meg a választ ez a kis útmutató.

Mivel a Fórumban újra és újra találkozom olyan kérdésekkel, amelyekre már számos esetben megadtam a választ, így ideje volt, hogy megszülessen ez az ebook, ami tartalmaz minden fontos tudnivalót a megfelelő gép kiválasztásához. Ingyenes, nem kell érte fizetni semmit. Mindenkinek elküldöm e-mailben, aki feliratkozik a 101 Fotótipp sorozatra.

Neked is sok szeretettel ajánlom, ha tervezed a gépvásárlást, illetve szeretnél egyre szebb képeket készíteni. Mindkettőhöz segítséget nyújt számodra a 101 Fotótipp sorozat!

Tovább