A Kompánia Színház fotópályázata, ‘Élet-csend’ címmel

Fórum » Fotópályázatok » A Kompánia Színház fotópályázata, ‘Élet-csend’ címmel
Létrehozta: Kovács Fruzsina
Kovács Fruzsina

2012-09-28 20:20:30

Nemrég találtam ezt a pályázatot! :)  Hátha érdekel valakit :)

A Kompánia Színházi társulat nyílt fotópályázatot hirdet a IV. Mezei Mária Emlékhét keretein belül ÉLET-CSEND címmel.

„Szép és igaz ez a zajos csend, amiben élek: szebb, igazabb, s hozzám valóbb, mint amit megtalálni hittem.” (Mezei Mária)
Hová lett a csend? Felemésztették a városok, a gépek vagy mi magunk? Hol akad egy lélegzetnyi rés, amiben élet rejtőzik? Egy emberben? Színházi előadásban, egy arcban-tekintetben, egy sms-ben vagy facebook üzenetben? A természetben? Növényekben és állatokban? Képekben?

Arra invitáljuk pályázóinkat, hogy értelmezzék szabadon a címet, ne korlát, hanem ugródeszka legyen az „ÉLET-CSEND” cím és Mezei szavai. Az egyéni látásmódok és alkotók érdekelnek minket, mindennemű kor, foglalkozás nélkül. Bármilyen műfajú kép leadható! (doku-fotó, portré, csendélet, grafika, festmény, kollázs, montázs, csendélet stb.)

A pályázati anyagból Molnár Gáspár (HELIKON) és Nyíri Julianna (MOME) választja egy a kiállítási anyagot, mely a budakeszi Erkel Ferenc Művelődési Központban kerül kiállításra, október 16.-tól. Az elkészült anyag további kiállítást tervezzük! (például tavaly 4 országban utaztattuk)

Leadási határidő: október 12. péntek 24.00

Válogatás az elmúlt évek anyagából valamint további információk: www.kompaniastudio.eu

Technikai információk: Személyeként 7 db digitális vagy analóg kép küldhető (rajz vagy egyéb plasztika esetén kérjük eljuttatni a mű jó minőségű állóképes reprodukcióját), sorozatok esetén külön jelöléssel (sorozatok esetén is összesen 7 kép küldhető). A képek minimális hosszabbik oldali felbontása 1500 pixel (ajánlott: 300 dpi), vagy 42 cm.
A képek kiállítás esetén nyomtatásra kerülnek, így kérjük a lehető legjobb minőség eljuttatását.

Beküldési cím: mezeimariaemlekhet@gmail.com
2092 Budakeszi Széchenyi u. 151 Lukács Mihály

További információk: mezeimaria.blog.hu www.kompaniastudio.eu

Feliratkozás erre a témára
A hozzászólás csak a regisztrált felhasználóknak engedélyezett. Ha Te már regisztráltál, akkor lépj be a felhasználói neveddel és a jelszavaddal. Ha még nincs hozzáférésed, akkor regisztrálj, és küldök neked.Bejelentkezés

Hogyan válassz fényképezőgépet?

Milyen fényképezőgépet érdemes vásárolni? Mi a legjobb választás annak, aki szeretne megtanulni fényképezni, esetleg munkát szeretne vállalni? Mi a jelentősége a tükörreflexes gépeknek? Elsősorban ezekre a kérdésekre adja meg a választ ez a kis útmutató.

Mivel a Fórumban újra és újra találkozom olyan kérdésekkel, amelyekre már számos esetben megadtam a választ, így ideje volt, hogy megszülessen ez az ebook, ami tartalmaz minden fontos tudnivalót a megfelelő gép kiválasztásához. Ingyenes, nem kell érte fizetni semmit. Mindenkinek elküldöm e-mailben, aki feliratkozik a 101 Fotótipp sorozatra.

Neked is sok szeretettel ajánlom, ha tervezed a gépvásárlást, illetve szeretnél egyre szebb képeket készíteni. Mindkettőhöz segítséget nyújt számodra a 101 Fotótipp sorozat!

Tovább