Nézőpontváltás 2013

Fórum » Fotópályázatok » Nézőpontváltás 2013
Létrehozta: Szalay Krisztián
Szalay Krisztián

2013-10-01 13:57:30

Elindítottuk az első saját fotópályázatunkat Nézőpontváltás címmel. A pályázattal az a célunk, hogy figyelmünket a jó dolgokra összpontosítsuk. Nem igaz, hogy csak katasztrófa, háború és erőszak létezik, amit a média minden nap a nyakunkba zúdít. Igenis rengeteg csodálatos dolog van az életben, amit lehet, hogy észre sem veszünk.

Azonban egy tudatos nézőpontváltással könnyedén tehetünk saját magunk és mások boldogságáért. Túl azon, hogy erre a pályázatra is képeket lehet beküldeni mint más pályázatoknál, szeretnénk valami maradandót alkotni ezzel az új koncepcióval.

A pályázattal kapcsolatos tudnivalókat ezen az oldalon olvashatod el. Közzé tettem példaként egy elfogadott pályázati munkát is, ami irányt adhat, hogy mégis mi az elvárás. Ha egy kis késztetést is érzel magadban, hogy Te is küldenél be munkát, akkor csak biztatni tudlak. A Nézőpontváltás 2013 Fotópályázattal kapcsolatos kérdéseket is felteheted nyugodtan itt, ebben a témában.

Feliratkozás erre a témára
A hozzászólás csak a regisztrált felhasználóknak engedélyezett. Ha Te már regisztráltál, akkor lépj be a felhasználói neveddel és a jelszavaddal. Ha még nincs hozzáférésed, akkor regisztrálj, és küldök neked.Bejelentkezés

Hogyan válassz fényképezőgépet?

Milyen fényképezőgépet érdemes vásárolni? Mi a legjobb választás annak, aki szeretne megtanulni fényképezni, esetleg munkát szeretne vállalni? Mi a jelentősége a tükörreflexes gépeknek? Elsősorban ezekre a kérdésekre adja meg a választ ez a kis útmutató.

Mivel a Fórumban újra és újra találkozom olyan kérdésekkel, amelyekre már számos esetben megadtam a választ, így ideje volt, hogy megszülessen ez az ebook, ami tartalmaz minden fontos tudnivalót a megfelelő gép kiválasztásához. Ingyenes, nem kell érte fizetni semmit. Mindenkinek elküldöm e-mailben, aki feliratkozik a 101 Fotótipp sorozatra.

Neked is sok szeretettel ajánlom, ha tervezed a gépvásárlást, illetve szeretnél egyre szebb képeket készíteni. Mindkettőhöz segítséget nyújt számodra a 101 Fotótipp sorozat!

Tovább