Sumer 2013

Fórum » Fotópályázatok » Sumer 2013
Létrehozta: Szalay Krisztián
Szalay Krisztián

2013-11-06 16:22:24

Orosz Zsolt íróval közösen elindítottunk egy fotópályázatot, ami spirituális témára, egészen konkrétan a Sumer történelemre épül. A pályázati oldalon minden információ megtalálható, amire szükséged lehet. Ezt a Fórum témát azért hoztam létre, hogy az esetlegesen felmerülő kérdéseket itt válaszoljam meg a Sumer Fotópályázattal kapcsolatban.

Feliratkozás erre a témára
A hozzászólás csak a regisztrált felhasználóknak engedélyezett. Ha Te már regisztráltál, akkor lépj be a felhasználói neveddel és a jelszavaddal. Ha még nincs hozzáférésed, akkor regisztrálj, és küldök neked.Bejelentkezés

Hogyan válassz fényképezőgépet?

Milyen fényképezőgépet érdemes vásárolni? Mi a legjobb választás annak, aki szeretne megtanulni fényképezni, esetleg munkát szeretne vállalni? Mi a jelentősége a tükörreflexes gépeknek? Elsősorban ezekre a kérdésekre adja meg a választ ez a kis útmutató.

Mivel a Fórumban újra és újra találkozom olyan kérdésekkel, amelyekre már számos esetben megadtam a választ, így ideje volt, hogy megszülessen ez az ebook, ami tartalmaz minden fontos tudnivalót a megfelelő gép kiválasztásához. Ingyenes, nem kell érte fizetni semmit. Mindenkinek elküldöm e-mailben, aki feliratkozik a 101 Fotótipp sorozatra.

Neked is sok szeretettel ajánlom, ha tervezed a gépvásárlást, illetve szeretnél egyre szebb képeket készíteni. Mindkettőhöz segítséget nyújt számodra a 101 Fotótipp sorozat!

Tovább