Az örök kérdés: Nikon vagy Canon?

Fórum » Professzionális fényképezés » Az örök kérdés: Nikon vagy Canon?
Létrehozta: Szalay Krisztián
Szalay Krisztián

2012-09-02 08:57:58

A digitális tükörreflexes fényképezőgépek esetében újra és újra felmerül a kérdés: Nikon vagy Canon? Valaki az egyikre esküszik, valaki pedig a másikra. Mindkét gyártó egyre korszerűbb technikával és folyamatosan fejlődő minőségű eszközökkel áll elő. Melyik lesz számunkra a szerencsés választás?

Ennek a posztnak nem a vérremenő vita a célja, hogy meggyőzzük egymást, hogy melyik a jobb márka. Elsősorban azok írjanak, akik használják egyik vagy másik, esetleg mindkét gyártó termékeit, és megosztanák tapasztalataikat. Melyek az egyes márkák erősségei és gyengéi?

Feliratkozás erre a témára
A hozzászólás csak a regisztrált felhasználóknak engedélyezett. Ha Te már regisztráltál, akkor lépj be a felhasználói neveddel és a jelszavaddal. Ha még nincs hozzáférésed, akkor regisztrálj, és küldök neked.Bejelentkezés

Hogyan válassz fényképezőgépet?

Milyen fényképezőgépet érdemes vásárolni? Mi a legjobb választás annak, aki szeretne megtanulni fényképezni, esetleg munkát szeretne vállalni? Mi a jelentősége a tükörreflexes gépeknek? Elsősorban ezekre a kérdésekre adja meg a választ ez a kis útmutató.

Mivel a Fórumban újra és újra találkozom olyan kérdésekkel, amelyekre már számos esetben megadtam a választ, így ideje volt, hogy megszülessen ez az ebook, ami tartalmaz minden fontos tudnivalót a megfelelő gép kiválasztásához. Ingyenes, nem kell érte fizetni semmit. Mindenkinek elküldöm e-mailben, aki feliratkozik a 101 Fotótipp sorozatra.

Neked is sok szeretettel ajánlom, ha tervezed a gépvásárlást, illetve szeretnél egyre szebb képeket készíteni. Mindkettőhöz segítséget nyújt számodra a 101 Fotótipp sorozat!

Tovább