Fotótippek

Fórum » A honlappal kapcsolatos témák » Fotótippek
Létrehozta: Juhász Noémi
Szalay Krisztián

2016-01-08 08:16:22

Kedves Géza! Először is gratulálok a kicsikhez! Nemsokára eljön a fotózás ideje is, érzem. ;) Köszönöm a jókívánságokat, és viszont kívánok nagyon sikeres és boldog új évet! No, meg jó böngészést a honlapon!

Porubszky Géza

2016-01-07 20:33:30

Kedves Krisztián!
Most töltöttem le az összes tippet pdf-ben, nagyon tetszenek, érthető, jó anyag. Köszönöm!
Én egy örök kezdő, amatőr vagyok, időm is kevés, kb 8 hónapja nem is vettem elő a Pentax K20D-met, mert macerás az egész, elég volt a kis kompakt a két kicsi mellett.
Kicsit bedöntöttek a kicsik, aludni sincs sok időm miattuk, de hát most más az életem fókusza apaként…
Azért lassan feltápászkodom a padlóról, cuccom van, csak motiváció kéne, meg több rutin.
BUÉK ezúton is!

Üdv.:
Porubszky Géza

Szalay Krisztián

2015-03-12 21:50:10

Szia Tibor! Nagyon szívesen, és örülök neki, hogy sikerült megnyitnod, és annak meg pláne örülök, hogy tetszenek az anyagok! Használd egészséggel! :)

Morvay Tibor

2015-03-12 14:59:05

Szia Krisztián.
Köszönöm szépen így már sikerült megnéznem a pdf-ket. Fogalmam sincs, hogy mi lehetett a baj.
Nagyon jó kis anyagok, érthető, világosan fogalmaz. Tetszik.
Már végig is olvastam őket.

Köszönöm mégegyszer. :)
További kellemes napot.
Üdv Tibor

Szalay Krisztián

2015-03-06 20:08:50

Szia Tibor!

Nagyon szépen köszönöm a megtiszteltetést, hogy ekkora az érdeklődésed a munkáim iránt! Kipróbáltam, nálam működik a dolog. Őszintén szólva lövésem nincs, hogy mi lehet a gond. Átküldöm a címedre az eredeti PDF-eket, hátha nagyobb sikerrel jársz.

A könyvről pedig heteken belül küldöm az értesítőt. :)

Üdv,
Krisztián

Morvay Tibor

2015-03-06 14:35:30

Szia Krisztián.
Szerettem volna letölteni a 101 fotótipped néhàny részét. Vagyis sikerült is, de nekem valamiért nem nyitja meg sem a tablett, sem a számítógépem. Van erre alkalmas programom, de mindegyik azt írja, hogy hibás fájl.
Nem tudom mi lehet, mert nagyon érdekelne. Esetleg más is tapasztalt ilyen jelenséget?

Várom már a könyved megjelenését is. Feliratkoztam, türelmesen várok. (Na jó bevallom türelmetlen vagyok :) )
Üdvözlettel: Tibor

Szalay Krisztián

2013-04-27 05:09:26

Szia Zoltán!

Nagyon örülök neki, hogy ilyen hatása volt a tippeknek és köszönöm a megtiszteltetést! Az eredeti levélküldős koncepció valóban emberközelibb volt, de mivel túlnőtte magát a dolog, így szükséges volt néhány változtatás. A kezdeti pár száz fős email küldést még bírta a szolgáltató szervere, de ez már így ebben a formában nem működik. Mivel ingyenes szolgáltatásról van szó, ez így ebben a formában nem teszi lehetővé, hogy akár saját, akár bérelt szerveren fusson a cucc. Ahhoz még kicsi vagyok. :) Ha indokolt lesz ugrani egy nagyobbat technikailag, akkor elképzelhető, hogy visszaáll az eredeti rend.

Mindenképpen lesz folytatás, hiszen a tippeknek csak egy részük van fenn, egy csomó még az asztal fiókjában pihen, várja a feltöltést. Nagyon sok tervem van még. Hónapok óta folyik a háttérben a könyvre épülő tanfolyam kidolgozása. Ez van most műsoron. Amint ez elkészült és nyilvános lesz, ismét nekiállok a tippeknek, a honlap komfortosításának, és az élő közösségi programok szervezésének.

Hamarosan viszont adok nyilvános életjelet, hogy megtörjem a csendet. :)

Balotai Zoltán

2013-04-26 21:41:55

Szia Krisztián,
Minden tiszteletem és elismerésem a tiéd a fotó tippek kapcsán. Engem hosszú évek kihagyása után a te tipp sorozatod indított el újra a fotózás útján. Jónéhány technikát kipróbáltam, másokat készség szintjén el is sajátítottam ezek közül. Megjelenési formáját tekintve számomra is szimpatikusabb volt eredeti formájában, ami rövidebb volt és csak egy konkrét kérdésre adott válaszokat, de értem és elfogadom a koncepciódat a tovább ajánlások kapcsán, ami az eredeti verzió szerint ellehetetlenítette volna a kis ismeretségi körrel rendelkező olvasóközönséget.
Azonban egy kérdéssel is szeretnélek bombázni, amit esetleg már máshol, mástól is megkaptál; mikor lesz folytatás? Én mar nagyon várom, mindig nagy érdeklődéssel olvastam az írásaidat.
Tisztelettel.
Balotai Zoltán

Szalay Krisztián

2012-08-22 07:21:43

Katinka, köszönöm szépen! Noémi valószínűleg nem a letöltött fájl méretére gondol, hanem arra a procedúrára, ami a letöltéssel jár együtt. Bejelentkezni, ajánlani, majd letölteni. Természetesen megértem, hogy ez nehézkes, azonban nekem ez az egyik legnagyobb segítség cserébe a munkámért. Azért találtam ezt ki, hogy a befektetett munka valamennyire megtérüljön azzal, hogy egyre többen és többen ismernek meg.

Augusztus vége van. Kerek egy év munkája fekszik a Fotótippekben. Nagyon nem mindegy, hogy ezt néhány ember kedvtelésére csinálom, vagy több száz, illetve most már több ezer érdeklődőért. Megírom az anyagokat a legjobb tudásom alapján, készítek neki egy minőségi megjelenést, majd ezt egy ajánlásért bárkinek odaadom. Szerintem korrekt ajánlatot nyújtok. :)

Krisztánovics Katinka

2012-08-21 23:46:57

Ugyan Krisztián!
Ne foglalkozz irreleváns véleményalkotókkal! :) Ha olyan régóta követné a fotótippeket, mint mi, többek, talán megbecsülné... Nekem is elfér a gépemen, bármilyen mennyiségben el fog férni! :)) A munkád több, mint korrekt ajánlat! Van elképzelésem róla, hogy mennyi időt vesz igénybe, már ezért is megbecsülöm…nem vagyunk egyformák, viszont mi vagyunk többen! :))

Szalay Krisztián

2012-08-21 12:44:25

Köszönöm Sándor! Noémi, mindenkinek nem tudok a kedvében járni. Úgy gondolom, hogy így is elég komoly mennyiségű anyagot teszek közzé ingyen. Meg is tarthatnám magamnak, vagy árulhatnám pénzért. Ami pedig a mennyiségét illeti, még több is lesz mint 101. Ahogyan a letölthető anyagok főoldalán is írtam, 12 részbe van sűrítve a 101 tipp, aminek az első három része tölthető le jelen pillanatban. Nemsokára jön a következő. Szerintem több mint korrekt ajánlat részemről.

Supák Sándor

2012-08-21 11:20:58

Idézném a fotótippek kezdőlapját:

"Létezett korábban egy e-mail sorozat, ami heti két alkalommal került kiküldésre az érdeklődőknek. Ez volt a 101 Fotótipp. Pár hónap alatt több ezren iratkoztak fel erre a tippsorozatra. A visszajelzések alapján ez az egész egy új ruhát kapott és jelentős átalakuláson ment keresztül. Az összes tippet rendszereztem, 12 fő részre osztottam és kiegészítettem a mégjobb érthetőség kedvéért. Az első három rész már letölthető és nemsokára következik a többi fejezet is. A Fotótippek az új formájukban is ingyenesek, ahogyan ezt annak idején megígértem."

Supák Sándor

2012-08-21 11:18:18

Az én gépemen elfér a letöltés után, és ki is tudom nyomtatni :D
Tényleg nincs 101, de valószínűleg lesz még pár fotótipp kiadvány! :)

Juhász Noémi

2012-08-21 10:35:50

Sokkal jobb lenne szerintem ha a fotótippekhez nem kéne töltögetni és szerintem amit letöltünk sincsen 101 darab tipp.

Feliratkozás erre a témára
A hozzászólás csak a regisztrált felhasználóknak engedélyezett. Ha Te már regisztráltál, akkor lépj be a felhasználói neveddel és a jelszavaddal. Ha még nincs hozzáférésed, akkor regisztrálj, és küldök neked.Bejelentkezés

Hogyan válassz fényképezőgépet?

Milyen fényképezőgépet érdemes vásárolni? Mi a legjobb választás annak, aki szeretne megtanulni fényképezni, esetleg munkát szeretne vállalni? Mi a jelentősége a tükörreflexes gépeknek? Elsősorban ezekre a kérdésekre adja meg a választ ez a kis útmutató.

Mivel a Fórumban újra és újra találkozom olyan kérdésekkel, amelyekre már számos esetben megadtam a választ, így ideje volt, hogy megszülessen ez az ebook, ami tartalmaz minden fontos tudnivalót a megfelelő gép kiválasztásához. Ingyenes, nem kell érte fizetni semmit. Mindenkinek elküldöm e-mailben, aki feliratkozik a 101 Fotótipp sorozatra.

Neked is sok szeretettel ajánlom, ha tervezed a gépvásárlást, illetve szeretnél egyre szebb képeket készíteni. Mindkettőhöz segítséget nyújt számodra a 101 Fotótipp sorozat!

Tovább