Miért nincsenek fennt a munkáid?

Fórum » A honlappal kapcsolatos témák » Miért nincsenek fennt a munkáid?
Létrehozta: Szabó Vanessza
Szalay Krisztián

2012-09-07 16:08:12

Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen! :) Ugyan nem két fillér lesz a könyv, de biztos vagyok benne, hogy ami benne van, az sokkal többet fog jelenteni minden fotózni vágyó számára. Amint lesz újítás a honlapon, azonnal szólok. :)

Szabó Vanessza

2012-09-07 16:03:24

:D a facebookodat már oda vissza ismerem :) ott több munkádat találtam így mindig ott néztem hátha van valami újdonság :) hát nagyon várom a könyvet, mert tudom itt volt ez a szerezd be olcsóbban dolog, de én őszintén szólva bár jó ötletnek tartottam, inkább teljes értékében szeretném megvenni. Persze jobban járnék, de te jobban megérdemled hogy ez a rengeteg sok munka maximálisan ki legyen fizetve. Addig is fotótippek fotótippek fotótippek :) Nekem meg sok türelmet, csak győzzem kivárni ... ;)

Szalay Krisztián

2012-09-07 15:50:04

Kedves Vanessza!

Köszönöm szépen, hogy figyelemmel kíséred a honlapot, és nagyon jó érzés az is, hogy érdeklődsz a munkáim iránt. Amiért még nincsenek fenn munkáim, és ami miatt még az oldal elég kezdetleges, annak az az oka, hogy mindent egyedül csinálok, és alig bírok lépést tartani a napi feladatokkal. Ez nemsokára nem így lesz, meg lesz szervezve minden rendesen. Jelen pillanatban a könyvkiadás visz el minden időt, de amint ez megtörtént, lesz időm más feladatokra is. Többek között a fotográfiai szolgáltatások, és ezzel együtt a fotógaléria közzétételére.

Addig a Facebookon lehet nyomon követni néhány munkámat, amit ezen a címen tudsz megnézni:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.422746811094842.91343.123890297647163
A linket másold be a böngésző címsorába.

Igaz, hogy csak pár kép van még fenn. Előre láthatólag október első felében lesz időm a honlapnak ezt a részét megcsinálni. Bízom benne, hogy megéri ez a kis várakozás. :)

Szabó Vanessza

2012-09-07 15:41:23

Kedves Krisztián,olyan rég követem az oldalad és nagyon nagyon tetszik . Tetszik az az érték amit képviselsz és továbbgondolsz és egyáltalán az egész amit csinálsz. Nekem viszont annyira hiányzik, hogy a te fotóidból nem igazán mutatsz semmit. Elvégre a saját honlapod, szerintem sok követőd és tisztelőd akad rajtam kívül és talán ők is kíváncsiak lennének az alkotásaidra. Kétségtelen a tudásod és jártasságod a fotográfiában és ennek a kérdésnek egyáltalán nem a a célja, hogy biztosan te csak írod a kritikát mutass valamit akkor te. Nem szeretném ha így vennéd, ezért tisztáztam. Én valóban szívesen nézném az újabbnál újabb fotóidat, amiből szintén lehetne tanulni mindannyiunknak :) .

Feliratkozás erre a témára
A hozzászólás csak a regisztrált felhasználóknak engedélyezett. Ha Te már regisztráltál, akkor lépj be a felhasználói neveddel és a jelszavaddal. Ha még nincs hozzáférésed, akkor regisztrálj, és küldök neked.Bejelentkezés

Hogyan válassz fényképezőgépet?

Milyen fényképezőgépet érdemes vásárolni? Mi a legjobb választás annak, aki szeretne megtanulni fényképezni, esetleg munkát szeretne vállalni? Mi a jelentősége a tükörreflexes gépeknek? Elsősorban ezekre a kérdésekre adja meg a választ ez a kis útmutató.

Mivel a Fórumban újra és újra találkozom olyan kérdésekkel, amelyekre már számos esetben megadtam a választ, így ideje volt, hogy megszülessen ez az ebook, ami tartalmaz minden fontos tudnivalót a megfelelő gép kiválasztásához. Ingyenes, nem kell érte fizetni semmit. Mindenkinek elküldöm e-mailben, aki feliratkozik a 101 Fotótipp sorozatra.

Neked is sok szeretettel ajánlom, ha tervezed a gépvásárlást, illetve szeretnél egyre szebb képeket készíteni. Mindkettőhöz segítséget nyújt számodra a 101 Fotótipp sorozat!

Tovább