Fórum / A honlappal kapcsolatos témák / Miért nincsenek fennt a munkáid?

Miért nincsenek fennt a munkáid?

Létrehozta: Szabó Vanessza4 hozzászólás

Szalay Krisztián

Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen! :) Ugyan nem két fillér lesz a könyv, de biztos vagyok benne, hogy ami benne van, az sokkal többet fog jelenteni minden fotózni vágyó számára. Amint lesz újítás a honlapon, azonnal szólok. :)

2012-09-07 16:08:12 • Szalay Krisztián

Szabó Vanessza

:D a facebookodat már oda vissza ismerem :) ott több munkádat találtam így mindig ott néztem hátha van valami újdonság :) hát nagyon várom a könyvet, mert tudom itt volt ez a szerezd be olcsóbban dolog, de én őszintén szólva bár jó ötletnek tartottam, inkább teljes értékében szeretném megvenni. Persze jobban járnék, de te jobban megérdemled hogy ez a rengeteg sok munka maximálisan ki legyen fizetve. Addig is fotótippek fotótippek fotótippek :) Nekem meg sok türelmet, csak győzzem kivárni ... ;)

2012-09-07 16:03:24 • Szabó Vanessza

Szalay Krisztián

Kedves Vanessza!

Köszönöm szépen, hogy figyelemmel kíséred a honlapot, és nagyon jó érzés az is, hogy érdeklődsz a munkáim iránt. Amiért még nincsenek fenn munkáim, és ami miatt még az oldal elég kezdetleges, annak az az oka, hogy mindent egyedül csinálok, és alig bírok lépést tartani a napi feladatokkal. Ez nemsokára nem így lesz, meg lesz szervezve minden rendesen. Jelen pillanatban a könyvkiadás visz el minden időt, de amint ez megtörtént, lesz időm más feladatokra is. Többek között a fotográfiai szolgáltatások, és ezzel együtt a fotógaléria közzétételére.

Addig a Facebookon lehet nyomon követni néhány munkámat, amit ezen a címen tudsz megnézni:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.422746811094842.91343.123890297647163
A linket másold be a böngésző címsorába.

Igaz, hogy csak pár kép van még fenn. Előre láthatólag október első felében lesz időm a honlapnak ezt a részét megcsinálni. Bízom benne, hogy megéri ez a kis várakozás. :)

2012-09-07 15:50:04 • Szalay Krisztián

Szabó Vanessza

Kedves Krisztián,olyan rég követem az oldalad és nagyon nagyon tetszik . Tetszik az az érték amit képviselsz és továbbgondolsz és egyáltalán az egész amit csinálsz. Nekem viszont annyira hiányzik, hogy a te fotóidból nem igazán mutatsz semmit. Elvégre a saját honlapod, szerintem sok követőd és tisztelőd akad rajtam kívül és talán ők is kíváncsiak lennének az alkotásaidra. Kétségtelen a tudásod és jártasságod a fotográfiában és ennek a kérdésnek egyáltalán nem a a célja, hogy biztosan te csak írod a kritikát mutass valamit akkor te. Nem szeretném ha így vennéd, ezért tisztáztam. Én valóban szívesen nézném az újabbnál újabb fotóidat, amiből szintén lehetne tanulni mindannyiunknak :) .

2012-09-07 15:41:23 • Szabó Vanessza

Olvasd el a legfrissebb cikkeket!

Vignettálás

Fényképet effektezni akkor érdemes, ha az valódi értéket kölcsönöz a képnek. Vignettálással látványos eredményt érhetünk el, ha mértékkel alkalmazzuk. Annak ellenére, hogy a vignettálás az objektívek esetében nemkívánatos jelenség, az utómunka szoftverek egyik legkedveltebb eszköze.

Olvass tovább

Svenkelés

A mozgás érzékeltetése a legerőteljesebb fotográfiai kifejező eszköz. Amikor képes vagy dinamizmust, erőt, sebességet megjeleníteni a képen, akkor igazán hatásos felvételt készítettél. A svenkelés erre az egyik legjobb technika.

Olvass tovább

A harmónia megteremtése

Harmónia nélkül nem jöhet létre tetszetős alkotás. Hiánya önmagában megakadályozza a kompozíció egységét. Minden valamirevaló fényképen felfedezhetünk összhangot, ami a számos képi elemből összefüggő egészet alkot. Hogyan nyilvánul meg mindez a gyakorlatban?

Olvass tovább

Miben nyújt segítséget neked ez a honlap?

Fénykpezésről szól egyszerűen és érthetően. Minden cikk és szolgáltatás ezt a célt szolgálja. Olvashatod a bejegyzéseket, írhatsz a Fórumba, vagy akár fényképeket is feltölthetsz értékelésre.

Elfogadsz tőlem egy ajándékot?

Írtam egy tippsorozatot, hogy egyre szebb és jobb képeket tudj készíteni. A tippek végtelenül egyszerűek és könnyen alkalmazhatóak. Szeretnéd ezeket megkapni?
Szeretném, igen!

Találkozzunk személyesen!

Szoktam tartani előadásokat, elméleti és gyakorlati tanfolyamokat, workshopokat. Gyere el egy neked leginkább tetsző képzésre, találkozzunk személyesen, és kérdezz bátran! Amiben tudok, segítek.

További információk

Technikai jellegű kérdésed a fórumban teheted fel, ha pedig üzeneted személyes, írj emailt!

Biográfia
Kapcsolatfelvételi adatok
Számlázás és adózás
Adatkezelési tájékoztató