Fórum / A honlappal kapcsolatos témák / Nem tudok képet feltölteni

Nem tudok képet feltölteni

Létrehozta: Bencs Tímea4 hozzászólás

Szalay Krisztián

Nagyon szívesen, örülök, hogy sikerült! :)

2012-09-08 08:24:26 • Szalay Krisztián

Bencs Tímea

Meg is oldódott, köszönöm a tippet.. :-)
Másik böngészővel sikerült..

2012-09-07 22:16:50 • Bencs Tímea

Szalay Krisztián

Próbáld meg egy másik böngészővel, hátha azzal megy. A feltöltőt kipróbáltam, tökéletesen működik. Elég sok kép érkezik minden nap, így feltételezem, hogy a gépeddel vagy a böngészővel lehet a gond. Talán blokkolhatja még tűzfal is, de ennyire nem értek hozzá.

2012-09-07 21:58:23 • Szalay Krisztián

Bencs Tímea

Sziasztok !

Egy kis problémám van a kép feltöltésével. Nem értem, miért.. Miután mindent kitöltöttem, és rákattintok a feltöltésre, a Tallózás mezőből eltűnik az elérési út és nem történik semmi.. :-((
A formátuma a képnek megfelelő.. szóval nem tudom, mi lehet a gond..

2012-09-07 21:40:16 • Bencs Tímea

Olvasd el a legfrissebb cikkeket!

Vignettálás

Fényképet effektezni akkor érdemes, ha az valódi értéket kölcsönöz a képnek. Vignettálással látványos eredményt érhetünk el, ha mértékkel alkalmazzuk. Annak ellenére, hogy a vignettálás az objektívek esetében nemkívánatos jelenség, az utómunka szoftverek egyik legkedveltebb eszköze.

Olvass tovább

Svenkelés

A mozgás érzékeltetése a legerőteljesebb fotográfiai kifejező eszköz. Amikor képes vagy dinamizmust, erőt, sebességet megjeleníteni a képen, akkor igazán hatásos felvételt készítettél. A svenkelés erre az egyik legjobb technika.

Olvass tovább

A harmónia megteremtése

Harmónia nélkül nem jöhet létre tetszetős alkotás. Hiánya önmagában megakadályozza a kompozíció egységét. Minden valamirevaló fényképen felfedezhetünk összhangot, ami a számos képi elemből összefüggő egészet alkot. Hogyan nyilvánul meg mindez a gyakorlatban?

Olvass tovább

Miben nyújt segítséget neked ez a honlap?

Fénykpezésről szól egyszerűen és érthetően. Minden cikk és szolgáltatás ezt a célt szolgálja. Olvashatod a bejegyzéseket, írhatsz a Fórumba, vagy akár fényképeket is feltölthetsz értékelésre.

Elfogadsz tőlem egy ajándékot?

Írtam egy tippsorozatot, hogy egyre szebb és jobb képeket tudj készíteni. A tippek végtelenül egyszerűek és könnyen alkalmazhatóak. Szeretnéd ezeket megkapni?
Szeretném, igen!

Találkozzunk személyesen!

Szoktam tartani előadásokat, elméleti és gyakorlati tanfolyamokat, workshopokat. Gyere el egy neked leginkább tetsző képzésre, találkozzunk személyesen, és kérdezz bátran! Amiben tudok, segítek.

További információk

Technikai jellegű kérdésed a fórumban teheted fel, ha pedig üzeneted személyes, írj emailt!

Biográfia
Kapcsolatfelvételi adatok
Számlázás és adózás
Adatkezelési tájékoztató