Nem tudok képet feltölteni

Fórum » A honlappal kapcsolatos témák » Nem tudok képet feltölteni
Létrehozta: Bencs Tímea
Szalay Krisztián

2012-09-08 08:24:26

Nagyon szívesen, örülök, hogy sikerült! :)

Bencs Tímea

2012-09-07 22:16:50

Meg is oldódott, köszönöm a tippet.. :-)
Másik böngészővel sikerült..

Szalay Krisztián

2012-09-07 21:58:23

Próbáld meg egy másik böngészővel, hátha azzal megy. A feltöltőt kipróbáltam, tökéletesen működik. Elég sok kép érkezik minden nap, így feltételezem, hogy a gépeddel vagy a böngészővel lehet a gond. Talán blokkolhatja még tűzfal is, de ennyire nem értek hozzá.

Bencs Tímea

2012-09-07 21:40:16

Sziasztok !

Egy kis problémám van a kép feltöltésével. Nem értem, miért.. Miután mindent kitöltöttem, és rákattintok a feltöltésre, a Tallózás mezőből eltűnik az elérési út és nem történik semmi.. :-((
A formátuma a képnek megfelelő.. szóval nem tudom, mi lehet a gond..

Feliratkozás erre a témára
A hozzászólás csak a regisztrált felhasználóknak engedélyezett. Ha Te már regisztráltál, akkor lépj be a felhasználói neveddel és a jelszavaddal. Ha még nincs hozzáférésed, akkor regisztrálj, és küldök neked.Bejelentkezés

Hogyan válassz fényképezőgépet?

Milyen fényképezőgépet érdemes vásárolni? Mi a legjobb választás annak, aki szeretne megtanulni fényképezni, esetleg munkát szeretne vállalni? Mi a jelentősége a tükörreflexes gépeknek? Elsősorban ezekre a kérdésekre adja meg a választ ez a kis útmutató.

Mivel a Fórumban újra és újra találkozom olyan kérdésekkel, amelyekre már számos esetben megadtam a választ, így ideje volt, hogy megszülessen ez az ebook, ami tartalmaz minden fontos tudnivalót a megfelelő gép kiválasztásához. Ingyenes, nem kell érte fizetni semmit. Mindenkinek elküldöm e-mailben, aki feliratkozik a 101 Fotótipp sorozatra.

Neked is sok szeretettel ajánlom, ha tervezed a gépvásárlást, illetve szeretnél egyre szebb képeket készíteni. Mindkettőhöz segítséget nyújt számodra a 101 Fotótipp sorozat!

Tovább