Képértékelő vs Fotótippek

Fórum » A honlappal kapcsolatos témák » Képértékelő vs Fotótippek
Létrehozta: Szalay Krisztián
Szalay Krisztián

2015-11-11 11:27:35

Szia Tünde!

Igen, aktuális, köszönöm szépen a visszajelzést! A programozás folyamatban van, küldök róla értesítést, ahogy elindult ismét. A Képértékelőbe pedig a személyes profilodon keresztül tudsz fotókat feltölteni.

Bogya Tünde

2015-11-10 16:17:48

szia Krisztián!
Nem tudom, hogy aktuális-e meg a kérdés, de szerény véleményem szerint jobb lenne, ha heti rendszerességgel és e-mailben lehetne megkapni őket.
Lenne egy kérdésem: hogyan lehet a képértékelőbe feltölteni képeket?
Köszönöm!
üdv.Tünde

Szalay Krisztián

2014-04-01 14:03:51

Az oldalon csokorba szedve le lehet tölteni fotózási tippeket. Ezeknek a letölthető anyagoknak az elődje egy olyan tippsorozat volt, amit hetente kétszer rendszeresen kiküldtem azoknak, akik ezt igényelték. Biztosan sokan vannak, akik erre emlékeznek.

Néha kapok leveleket, hogy mi van azokkal a tippekkel, lehetne-e esetleg újból emailben küldeni? Amikor átálltam erre a rendszerre, az is amiatt történt, hogy igény volt arra, hogy egyben le lehessen tölteni.

Az a kérdésem, hogy szerinted melyik a praktikusabb és miért? Te hogyan szeretnél inkább hozzájutni a tippekhez? Így - ahogy jelenlegi formájában is van - letölteni, vagy jobb lenne a heti rendszerességgel emailben?

Köszönöm válaszodat!

Feliratkozás erre a témára
A hozzászólás csak a regisztrált felhasználóknak engedélyezett. Ha Te már regisztráltál, akkor lépj be a felhasználói neveddel és a jelszavaddal. Ha még nincs hozzáférésed, akkor regisztrálj, és küldök neked.Bejelentkezés

Hogyan válassz fényképezőgépet?

Milyen fényképezőgépet érdemes vásárolni? Mi a legjobb választás annak, aki szeretne megtanulni fényképezni, esetleg munkát szeretne vállalni? Mi a jelentősége a tükörreflexes gépeknek? Elsősorban ezekre a kérdésekre adja meg a választ ez a kis útmutató.

Mivel a Fórumban újra és újra találkozom olyan kérdésekkel, amelyekre már számos esetben megadtam a választ, így ideje volt, hogy megszülessen ez az ebook, ami tartalmaz minden fontos tudnivalót a megfelelő gép kiválasztásához. Ingyenes, nem kell érte fizetni semmit. Mindenkinek elküldöm e-mailben, aki feliratkozik a 101 Fotótipp sorozatra.

Neked is sok szeretettel ajánlom, ha tervezed a gépvásárlást, illetve szeretnél egyre szebb képeket készíteni. Mindkettőhöz segítséget nyújt számodra a 101 Fotótipp sorozat!

Tovább