Fórum / A honlappal kapcsolatos témák / Képértékelő vs Fotótippek

Képértékelő vs Fotótippek

Létrehozta: Szalay Krisztián3 hozzászólás

Szalay Krisztián

Szia Tünde!

Igen, aktuális, köszönöm szépen a visszajelzést! A programozás folyamatban van, küldök róla értesítést, ahogy elindult ismét. A Képértékelőbe pedig a személyes profilodon keresztül tudsz fotókat feltölteni.

2015-11-11 11:27:35 • Szalay Krisztián

Bogya Tünde

szia Krisztián!
Nem tudom, hogy aktuális-e meg a kérdés, de szerény véleményem szerint jobb lenne, ha heti rendszerességgel és e-mailben lehetne megkapni őket.
Lenne egy kérdésem: hogyan lehet a képértékelőbe feltölteni képeket?
Köszönöm!
üdv.Tünde

2015-11-10 16:17:48 • Bogya Tünde

Szalay Krisztián

Az oldalon csokorba szedve le lehet tölteni fotózási tippeket. Ezeknek a letölthető anyagoknak az elődje egy olyan tippsorozat volt, amit hetente kétszer rendszeresen kiküldtem azoknak, akik ezt igényelték. Biztosan sokan vannak, akik erre emlékeznek.

Néha kapok leveleket, hogy mi van azokkal a tippekkel, lehetne-e esetleg újból emailben küldeni? Amikor átálltam erre a rendszerre, az is amiatt történt, hogy igény volt arra, hogy egyben le lehessen tölteni.

Az a kérdésem, hogy szerinted melyik a praktikusabb és miért? Te hogyan szeretnél inkább hozzájutni a tippekhez? Így - ahogy jelenlegi formájában is van - letölteni, vagy jobb lenne a heti rendszerességgel emailben?

Köszönöm válaszodat!

2014-04-01 14:03:51 • Szalay Krisztián

Olvasd el a legfrissebb cikkeket!

A tavasz jellegzetességei

A téli álmából ébredő természet mindannyiunkra hatással van. Az életerő, a vitalitás számtalan formájában nyilvánul meg, nem csak testi, hanem szellemi szinten is. Kreativitásunkat például kibontakoztathatjuk a tavasz szépségeiben.

Olvass tovább

Vignettálás

Fényképet effektezni akkor érdemes, ha az valódi értéket kölcsönöz a képnek. Vignettálással látványos eredményt érhetünk el, ha mértékkel alkalmazzuk. Annak ellenére, hogy a vignettálás az objektívek esetében nemkívánatos jelenség, az utómunka szoftverek egyik legkedveltebb eszköze.

Olvass tovább

Svenkelés

A mozgás érzékeltetése a legerőteljesebb fotográfiai kifejező eszköz. Amikor képes vagy dinamizmust, erőt, sebességet megjeleníteni a képen, akkor igazán hatásos felvételt készítettél. A svenkelés erre az egyik legjobb technika.

Olvass tovább

Miben nyújt segítséget neked ez a honlap?

Fénykpezésről szól egyszerűen és érthetően. Minden cikk és szolgáltatás ezt a célt szolgálja. Olvashatod a bejegyzéseket, írhatsz a Fórumba, vagy akár fényképeket is feltölthetsz értékelésre.

Elfogadsz tőlem egy ajándékot?

Írtam egy tippsorozatot, hogy egyre szebb és jobb képeket tudj készíteni. A tippek végtelenül egyszerűek és könnyen alkalmazhatóak. Szeretnéd ezeket megkapni?
Szeretném, igen!

Találkozzunk személyesen!

Szoktam tartani előadásokat, elméleti és gyakorlati tanfolyamokat, workshopokat. Gyere el egy neked leginkább tetsző képzésre, találkozzunk személyesen, és kérdezz bátran! Amiben tudok, segítek.

További információk

Technikai jellegű kérdésed a fórumban teheted fel, ha pedig üzeneted személyes, írj emailt!

Biográfia
Kapcsolatfelvételi adatok
Számlázás és adózás
Adatkezelési tájékoztató