Könyvrendelés és átvétel

Fórum » A honlappal kapcsolatos témák » Könyvrendelés és átvétel
Létrehozta: Jáksó Bence
Szalay Krisztián

2016-10-22 12:18:48

Szia Zsolt!

Az IBAN és a SWIFT kód alapban nincs rajta a díjbekérő számlán, azt kérésre külön küldjük. Ha külföldre kéred a kézbesítést, annak van többletköltsége, és ebben az esetben jobb, ha írsz egy emailt, és abban küldöm a tudnivalókat. PayPal jelenleg még nincs. Később lesz, de most még marad a bankon keresztüli utalás. Ha csak külföldi számláról fizetnél, akkor rendeld meg nyugodtan, és küldjük neked a nemzetközi utaláshoz szükséges adatokat.

Szénásy Zsolt

2016-10-22 11:18:33

Szia Krisztiàn!
Annyi kèrdèsem lenne mèg, ha kulfoldi szàmlàròl szeretnèk fizetni, abban az esetben a bekèro szàmlàn megtalàlok minden informàciòt ehhez. Gondolok itt a teljes IBAN szàmlaszàmra ès a SWIFT kòdra. PayPal fizetèsre nincs ezek szerint lehetosèg?
Koszonom vàlaszod elore is!

Szalay Krisztián

2016-10-17 12:26:23

Szia Zsolt!

Banki utalással vagy befizetéssel lehet kiegyenlíteni a díját a könyvnek. Amikor megrendeled, akkor küldeni fogunk egy díjbekérő számlát, és azon rajta lesz minden adat. Az összeg beérkezése után pedig küldjük a számlát.

Szénásy Zsolt

2016-10-17 11:12:43

Szia Krisztiàn!
Milyen fizetèsi mòdok kozul lehet vàlasztani ha konyvet szeretnèk elorendelni?
Vàlszod koszonom elore is!

Szalay Krisztián

2016-10-12 12:42:49

Szia Mónika!

Természetesen lehet külföldről rendelni, mindjárt küldöm neked emailben a tudnivalókat és a lehetőségeket.

Udvardy Mónika

2016-10-12 07:44:40

Szia Krisztián!
Szetetnék rendelni a könyvből egy példányt 50%-os előértékesítésben, mivel kulföldön élek (szlovákia) hogyan juthatnék a könyvhöz?
Budapesten is átvehetném?
Köszönöm

Szalay Krisztián

2016-06-22 19:45:46

Szia Mónika!

Először is köszönöm a megtisztelő érdeklődésed!

Elvileg igen, gyakorlatilag nem. Két példány maradt összesen, ami nem valószínű, hogy a megmarad akárcsak a jövőhétig is. Természetesen lesz utánynyomás valamikor. Júliusban még nem valószínű, hogy lehet majd kapni. Viszont értesítést küldök róla.

Udvardy Mónika

2016-06-21 10:50:06

Szia Krisztián!
Érdeklődnék, hogy a könyvet Budapesten megtudnám-e venni , mivel külföldre a szállítás kicsit macerás és a közeljövőben ( június vége július eleje) készülök le Budapestre.
Köszönöm.

Szalay Krisztián

2016-01-18 12:23:58

Szia Monika!

Bevallom őszintén, hogy nem tudom, hogy van-e ilyen szolgáltatása a Postának. Utána fogunk járni a dolognak. Ha nincs, akkor is meg fogjuk odlani valahogy. Mikor jársz Budapesten? A készlet erősen fogy, úgyhogy tervben van a következő nyomtatás.

Udvardy Mónika

2016-01-18 06:42:58

Szia
A postán maradó az olyan , hogy megadok egy magyarországi postacímet ahová kuldeni kéne és én ott átveszem és kifizetem. Mert hát ugye a kulföldre való postázás sokkal drágább. De ha van személyes átvételre is lehetőség Budapesten akkor lehet, hogy azt választanám. Kb. meddig marad a példányszámokból? Majd még jelentkezem. Köszönöm !

Szalay Krisztián

2016-01-15 17:25:31

Szia Monika!

Köszönöm szépen kedves érdeklődésed! Igen, minden további nélkül tudunk postázni, igaz valamennyivel emelkedik a kézbesítési költség. Ha szeretnéd, utána nézünk pontosan és megírom, hogy mi mennyi. Azt nem egészen értem, hogy mit jelent, hogy maradjon a postán? Azt, hogy érte jössz, amikor itt jársz?

Udvardy Mónika

2016-01-14 13:31:21

Szia!
A kérdésem az lenne, hogy szlovákiába milyen módon tudnám a könyvet megrendelni. Vagy van e rá lehetőség, hogy magyarországon "postán maradó" -ra lehetne e rendelni.
Köszönöm

Szalay Krisztián

2016-01-05 22:43:36

Szia Melinda!

Nagyon szívesen! Jó választás az objektív! Azt fogod tudni használni a vázaddal univerzális célokra.

Kasprzakné Farkas Melinda

2016-01-04 21:03:02

Szia Krisztián,

köszi a felvilágosítást!

PS: 35mm objektiv van be tervezve hozzá  :)

Szalay Krisztián

2016-01-04 13:03:02

Szia Melinda!

Nagyon jó választás a gép! Ha még vásárolsz is hozzá egy fix 35-ös vagy 50-es nagy fényerejű objektívet, azzal meg aztán pláne gyönyörű felvételeket fogsz tudni készíteni.

Igen, a tanfolyamra máris lehet jelentkezni, és tartalmazza a könyv anyagát. Ez egy bevezető ár, ami tavasz végéig él, utána egy kicsit drágább lesz. Ha most megrendeled, akkor neked ez az ár érvényes (a külföldi kézbesítés miatt annyival több mint amit emailben megírtam). A könyvet azonnal postázzuk, a tanfolyamot pedig néhány hét múlva lehet is kezdeni.

Kasprzakné Farkas Melinda

2016-01-03 21:38:00

Szia Krisztián,

egyszerű hobbifotós vagyok és most jött el az a pillanat hogy megvegyem első tükörreflexes gépemet (előre láthatólag Nikon D7100. Néztem a Nikon D7200at is de szerintem nem tudnám azt kihasználni. Kamera, Wi-Fi nem érdekel) . Amihez viszont úgy gondolom, hogy a jelenlegi tudásom nem elég illetve az ember mindig tud fejlődni. Emiatt is érdekel az online tanfolyam és remélhetőleg többet tudok meg például az utómunkáról.

Kérlek javíts ki, ha nem jól értettem volna. Akkor most akár jelentkezni is lehet az online tanfolyamra, aminek költsége 76eHUF, ami a könyv árát is tartalmazza.

Szalay Krisztián

2016-01-02 21:24:21

Szia Melinda!

No, hát ez nagyon jó terv! Két jó hírem is van. Az egyik, hogy a könyv mindenképpen szükséges a Bevezetés a fotográfia világába online tanfolyamhoz, mert az adja az elméleti anyagot. Tehát semmiképp nem felesleges a vásárlás. A másik jó hír, hogy túl sokat nem kell rá várni, mert már februárban be fogjuk indítani a tanfolyamot. Lesz benne néhány új lecke is, ami a színekről szól.

Mi az a dolog a fényképezésben, amit a leginkább szeretnél megtanulni?

Kasprzakné Farkas Melinda

2016-01-01 21:51:07

Szia Krisztián,

igazából az online tanfolyam (Bevezetés a fotográfia világába) érdekelt volna legfőképpen, de mivel egy másik blogban olvastam, hogy jelenleg nincsen illetve átdolgozás alatt van, emiatt ez az egyetlen szóba jöhető megoldás a könyv. Esetleg meg tudnád mondani, mikor tervezitek az online tanfolyam újra indítását?

Szalay Krisztián

2016-01-01 08:26:01

Kedves Melinda!

Nagyon szépen köszönöm, örülök, hogy tetszik az oldal!
Igen, természetesen, külföldre is postázunk, csak úgy valamennyivel magasabb lesz a kézbesítés költsége. Szeretnéd megjutalmazni magad egy példánnyal?

Kasprzakné Farkas Melinda

2015-12-30 20:26:31

Kedves Krisztián,
gratulálok a honlapodhoz! Pár napja böngészem már és nagyon tetszik.
Érdeklődni szeretnék, hogy a könyv kiszállítása csak Magyarországon lehetséges vagy esetleg külföldre is megoldható?

Válaszod előre is köszönöm.
Üdvözlettel,
Melinda

Feliratkozás erre a témára
A hozzászólás csak a regisztrált felhasználóknak engedélyezett. Ha Te már regisztráltál, akkor lépj be a felhasználói neveddel és a jelszavaddal. Ha még nincs hozzáférésed, akkor regisztrálj, és küldök neked.Bejelentkezés

Hogyan válassz fényképezőgépet?

Milyen fényképezőgépet érdemes vásárolni? Mi a legjobb választás annak, aki szeretne megtanulni fényképezni, esetleg munkát szeretne vállalni? Mi a jelentősége a tükörreflexes gépeknek? Elsősorban ezekre a kérdésekre adja meg a választ ez a kis útmutató.

Mivel a Fórumban újra és újra találkozom olyan kérdésekkel, amelyekre már számos esetben megadtam a választ, így ideje volt, hogy megszülessen ez az ebook, ami tartalmaz minden fontos tudnivalót a megfelelő gép kiválasztásához. Ingyenes, nem kell érte fizetni semmit. Mindenkinek elküldöm e-mailben, aki feliratkozik a 101 Fotótipp sorozatra.

Neked is sok szeretettel ajánlom, ha tervezed a gépvásárlást, illetve szeretnél egyre szebb képeket készíteni. Mindkettőhöz segítséget nyújt számodra a 101 Fotótipp sorozat!

Tovább