A Fotótippek új arca

Fórum » A honlappal kapcsolatos témák » A Fotótippek új arca
Létrehozta: Szalay Krisztián
Szalay Krisztián

2012-07-14 11:33:13

Kedves Zoltán!

Először is nagyon szépen köszönöm, igazán jól esik az elismerés! Az ilyen jellegű visszajelzések erősítenek meg abban, hogy érdemes ezt csinálni. Két oldala van ennek az egésznek. Egyrészt imádom csinálni, főleg azért, mert tudom, hogy ebből rengetegen tudnak profitálni. Másrészt pedig reklám nekem. Lehet, hogy ezzel kissé illúzió romboló vagyok, de gondolom nem árulok el nagy titkot, hogy én is pénzből élek, és amit csinálok az kőkeményen profit orientált. Viszont nem kell mindennek a pénzről szólnia. Nekem az kifejezetten jó érzés (és megtiszteltetés is), ha az írásaim alapján fejleszti valaki a saját tudását.

Ami pedig a beküldött képeket illeti, igen, tanulságos a történet. Látom, hogy mire érdemes összpontosítani, mely dolgokat kell még csiszolni, hogy egyre jobb és jobb legyen.

Soltész Zoltán

2012-07-14 10:52:58

Kedves Krisztián!
Hálás vagyok, hogy az amatőrök mentora vagy és a szakmád iránti alázat és szeretet miatt adsz tanácsokat.Ma ebben az anyagias világban Te egy "csoda" vagy és bár senkit nem képviselek, de mind azok nevében szeretném Neked megköszönni amit értünk amatőrökért teszel és még tenni szándékozol ! Már lassan elmondhatjuk, hogy a Szalay Fotós Baráti Társaság tagjaivá lettünk. Remélem számodra is tanulságokkal szolgálnak a beküldött képek, melyek a maguk módján árulkodnak arról, mit kell még csiszolni a technikai ismereteken. További sikereket és sok örömöt kívánok a szakmádban eltöltendő évekhez ! Üdvözlettel: S. Zoltán

Szalay Krisztián

2012-07-03 16:17:59

Kedves Ferenc! Köszönöm szépen a visszajelzést és jó fotózást kívánok!

Németh Ferenc

2012-07-01 12:18:46

Köszönöm Krisztián, hogy benézhettem hozzád, és itt nézelődhetem, és okosságra is szert tehetek? Bár én profi soha nem leszek, de szeretek fotózni, és mindent mit lehet, le fotózni. Köszönöm a segítséged is előre is, és további jó munkát, fotózást mindenkinek! Üdv: Ferenc

Szalay Krisztián

2012-05-22 15:20:08

Nemsokára elérhető lesz az összes egyben. Nagyon bízom benne, hogy az átalakításoknak csak előnye lesz. Az elsődleges szempont az volt, hogy bármikor visszaolvasható legyen bármelyik tipp. Főleg akkor fontos ez, amikor korábbi tippre hivatkozom benne.

Tóth Henrietta

2012-05-22 15:08:06

Igen, már hiányoztak a további tippek, kíváncsian várom a végeredményt! :)

Szalay Krisztián

2012-05-22 10:39:28

Ha már feliratkoztál a FotóTippekre, akkor biztosan tapasztaltad, hogy az elmúlt hetekben nem kaptál egyetlen egy leckét sem. Ahogyan a legutolsó tippküldésnél írtam, a FotóTippek átalakításra kerültek.

Amikor elindítottam a 101 FotóTippet, arra gondoltam, hogy milyen praktikus lesz, ha heti két alkalommal küldök az érdeklődőknek fotózási tanácsokat. Önmagában ezzel még semmi probléma nem lett volna, viszont időközben szükségessé vált a tippek átstrukturálása a könnyebb érthetőség miatt. A másik oka az átalakításnak, hogy egyre többen kérték, hogy egyszerre juthassanak az összes tipphez. Eleinte ezt figyelmen kívül hagytam, de közben rájöttem, hogy valóban praktikusabb, ha az egész letölthető lesz egyszerre.

A Fotótippeket egységbe rendeztem, bővítettem jónéhányat a könnyebb érthetőségért, több képet tettem bele illusztrációként, és most ennek az egésznek a szerkesztése van folyamatban. Kicsit elszámítottam magam az idővel, azt hittem hamarabb elkészülhet, de nem így lett. Tehát most ezek a munkálatok folynak. Az elkészültéről levélben fogsz értesülni. Természetesen ugyanúgy ingyenes marad.

Ha már alkalmaztad valamelyik tippet, légy oly kedves, írd meg nekem ide a Fórumba, hogy hogyan ment a dolog, milyen lett az elkészült kép, és van-e érezhető különbség a korábbi képeid és a tipp alkalmazását követően készült képeid között! Köszi!

Feliratkozás erre a témára
A hozzászólás csak a regisztrált felhasználóknak engedélyezett. Ha Te már regisztráltál, akkor lépj be a felhasználói neveddel és a jelszavaddal. Ha még nincs hozzáférésed, akkor regisztrálj, és küldök neked.Bejelentkezés

Hogyan válassz fényképezőgépet?

Milyen fényképezőgépet érdemes vásárolni? Mi a legjobb választás annak, aki szeretne megtanulni fényképezni, esetleg munkát szeretne vállalni? Mi a jelentősége a tükörreflexes gépeknek? Elsősorban ezekre a kérdésekre adja meg a választ ez a kis útmutató.

Mivel a Fórumban újra és újra találkozom olyan kérdésekkel, amelyekre már számos esetben megadtam a választ, így ideje volt, hogy megszülessen ez az ebook, ami tartalmaz minden fontos tudnivalót a megfelelő gép kiválasztásához. Ingyenes, nem kell érte fizetni semmit. Mindenkinek elküldöm e-mailben, aki feliratkozik a 101 Fotótipp sorozatra.

Neked is sok szeretettel ajánlom, ha tervezed a gépvásárlást, illetve szeretnél egyre szebb képeket készíteni. Mindkettőhöz segítséget nyújt számodra a 101 Fotótipp sorozat!

Tovább