Portré és portfólió fotózás

"A legjobb helyre jöttem. Oda, ahol az álmom vált valóra egyetlen fotózással. Kihagyhatatlan élmény volt!"
− Pallagi Réka

"Eddig nem hittem volna, hogy a fotózás lehet ennyire vidám és felszabadult. A profi képeken túl gazdagabb lettem egy fantasztikus élménnyel is."
− Fényes Viktória

Alap Modell Portfólió

Általános műtermi portfólió fotózás modellek és leendő modellek részére. Az Alap Modell csomag a stylist és a fodrász kivételével tartalmaz mindent, ami szükséges egy minőségi modellalbumhoz. Ez az az eszköz, ami elindít a modellé válás útján.

92.000 Ft

Megrendelem

A fényképezés egy helyszínt foglal magába, ami lehet műterem vagy szabadtér is. A műteremben mesterséges fényforrás mellett, kültéren pedig természetes fénynél történik a fényképezés. A fotózás várható időtartama a smink elkészítésével együtt 4 óra. Az Alap Modell Portfólió csomag 25 színkorrekciózott és retusált fényképet tartalmaz, amit 20x30cm (A/4) méretű fotópapíron is átadunk.

A fotózás mellé adok Neked ajándékba egy pendriveot, amiért az én szolgáltatásomat vetted igénybe. Ezen az adathordozón adom át a kész fényképeket eredeti felbontásban és ugyanezeket kisebb méretben is.
Ezen kívül még vár rád egy nagyobb ajándék is, de ez inkább maradjon kellemes meglepetés.

Tovább a megrendeléshez

Amíg a fotógaléria elkészül, addig a Facebook oldalamon tudod megnézni a munkáimat. A fotók megtekintéséhez nem szükséges Facebook regisztráció.
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.422746811094842.91343.123890297647163

Hogyan veheted igénybe?

Hívj fel telefonon a +36 70 234 0625 telefonszámon, és egyeztetjük a fotózás időpontját. Ha szeretnél személyesen is beszélni a fotózást megelőzően, várlak szeretettel a zuglói irodánkban. Mielőtt eljössz, telefonon egyeztessünk.

Ajándékutalvány

Ajándékba is adhatod a fotózást. Ebben az esetben lehetőség van Ajándékutalvány vásárlására is. Az utalványt az átvételtől számított egy éven belül kell felhasználni. Kérheted névreszólóan és név nélkül is.