Portré és portfólió fotózás

Exkluzív Modell Portfólió

Az Exkluzív Modell Portfólió a professzionális fényképeken túl egy olyan élménnyel gazdagít, ami nem adatik meg minden nap. Az a nap, amit velünk töltesz, csak a Tiéd. Minden és mindenki körületted forog azért, hogy a legjobbat hozzuk ki belőled. A teljes napos, több helyszínes fotózásról egy filmes csapat néhány perces, zenés videoklippet készít. Ez az én ajándékom Neked.

238.000 Ft

Megrendelem

A fényképezés két helyszínt foglal magába, műtermi és szabadtéri fényképezést is. A műteremben mesterséges fényforrás mellett, kültéren pedig természetes fénynél történik a fényképezés. A fotózás várható időtartama a smink elkészítésével együtt 6 óra. A Profi Modell Portfólió csomag 50 színkorrekciózott és retusált fényképet tartalmaz, amit 20x30cm (A/4) méretű fotópapíron is átadunk. A fotózás során stylist segít az öltözködésben, a fodrász pedig elkészíti a frizurád.

A fotózás mellé adok Neked ajándékba egy pendriveot, amiért az én szolgáltatásomat vetted igénybe. Ezen az adathordozón adom át a kész fényképeket eredeti felbontásban és ugyanezeket kisebb méretben is.
Ezen kívül még vár rád egy nagyobb ajándék is, de ez inkább maradjon kellemes meglepetés.

Tovább a megrendeléshez

Amíg a fotógaléria elkészül, addig a Facebook oldalamon tudod megnézni a munkáimat. A fotók megtekintéséhez nem szükséges Facebook regisztráció.
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.422746811094842.91343.123890297647163

Hogyan veheted igénybe?

Hívj fel telefonon a +36 70 234 0625 telefonszámon, és egyeztetjük a fotózás időpontját. Ha szeretnél személyesen is beszélni a fotózást megelőzően, várlak szeretettel a zuglói irodánkban. Mielőtt eljössz, telefonon egyeztessünk.

Ajándékutalvány

Ajándékba is adhatod a fotózást. Ebben az esetben lehetőség van Ajándékutalvány vásárlására is. Az utalványt az átvételtől számított egy éven belül kell felhasználni. Kérheted névreszólóan és név nélkül is.