Portré és portfólió fotózás

Családi Portré

A családi portréfotózás szolgáltatást kifejezetten családok és párok részére hoztam létre. A fényképezés ára magában foglalja a család tagjainak egyéni portréfotózását és a közös felvételeket is. A családi csomag legfeljebb két felnőtt és négy gyermek fényképezését tartalmazza. Ennél nagyobb létszám esetén a csoportos portréfotózás az ideális megoldás.

34.000 Ft

Megrendelem

A fényképezés egy helyszínt foglal magába, ami lehet műterem vagy szabadtér is. A műteremben mesterséges fényforrás mellett, kültéren pedig természetes fénynél történik a fényképezés. A fotózás várható időtartama 2-3 óra. A Családi Portré csomag 25 színkorrekciózott fényképet tartalmaz, amit 13x18cm méretű fotópapíron is átadunk.

A fotózás mellé adok Neked ajándékba egy pendriveot, amiért az én szolgáltatásomat vetted igénybe. Ezen az adathordozón adom át a kész fényképeket eredeti felbontásban és ugyanezeket kisebb méretben is.
Ezen kívül még vár rád egy nagyobb ajándék is, de ez inkább maradjon kellemes meglepetés.

Tovább a megrendeléshez

Amíg a fotógaléria elkészül, addig a Facebook oldalamon tudod megnézni a munkáimat. A fotók megtekintéséhez nem szükséges Facebook regisztráció.
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.422746811094842.91343.123890297647163

Hogyan készülj a fotózásra?

Mindenképpen legyél nagyon kipihent. A fotózás nemcsak hogy fárasztó, de a kialvatlanság meglátszik a képeken. A hajad legyen ápolt és frissen mosott.

Hölgyeknek célszerű natúr sminket feltenni. Ha fürdőruhás vagy fehérneműs képeket szeretnél és kozmetikushoz mész, akkor azt ne a fotózást megelőző napon tedd, hanem pár nappal korábban.

Férfiak esetében is praktikus egy enyhe alapozás vagy matt hatású arckrém használata.

Milyen ruhákat hozz magaddal?

Amiben szeretnéd, hogy lefotózzalak. Ha netán úgy döntesz, hogy a képeket elküldöd ügynökségeknek, akkor javaslom, hogy a ruhák között legyen utcai viselet, lazább, sportosabb öltözet, fürdőruha vagy fehérnemű, ha ezt az alkatod engedi és egy elegáns viselet, ami általában kisestélyi vagy koktélruha. Mindezeken a ruhákon túl érdemes hozni kiegészítőket és lábbeliket. A kiegészítők lehetnek táskák, övek, sapkák, kalapok, nyakkendők, bármi, ami a ruháidhoz illik. A cipők talpát minden esetben kérjük, hogy tisztítsd meg, hogy ne hagyjon nyomot a háttereken.

Hogyan veheted igénybe?

Hívj fel telefonon a +36 70 234 0625 telefonszámon, és egyeztetjük a fotózás időpontját. Ha szeretnél személyesen is beszélni a fotózást megelőzően, várlak szeretettel a zuglói irodánkban. Mielőtt eljössz, telefonon egyeztessünk.

Ajándékutalvány

Ajándékba is adhatod a fotózást. Ebben az esetben lehetőség van Ajándékutalvány vásárlására is. Az utalványt az átvételtől számított egy éven belül kell felhasználni. Kérheted névreszólóan és név nélkül is.