Portré és portfólió fotózás

"A jó hangulat és a barátságos légkör teszi felejthetetlenné egy életre azt, amit a fotózás alatt éltem át. Soha nem éreztem magam korábban ennyire felszabadultnak!"
− Moldován Beáta

"Nagyon jól éreztem magam a fotózáson, minden biztosítva volt annak érdekében, hogy feloldódjak. Jó volt a hangulat, az irányítás és természetesen a fotós. Egyetlen negatívum, hogy nem jöhetek minden nap. :)"
− Kazi Evelin

Egyéni Portré

Az egyéni portréfotózás az igényes embereknek szól. Azoknak, akiknek számít a minőség és valóban önmagukat szeretnék viszontlátni a fényképeken. Kedvező ára miatt az egyik legnépszerűbb fotózási csomag. Ideális megoldás ajándéknak szeretteink részére, önéletrajzhoz csatolva, vagy akár társkereső és közösségi oldalakon való felhasználásnál is.

26.000 Ft

Megrendelem

A fényképezés egy fő részére szól és egy helyszínt foglal magába, ami lehet műterem vagy szabadtér is. A műteremben mesterséges fényforrás mellett, kültéren pedig természetes fénynél történik a fényképezés. A fotózás várható időtartama 1-2 óra. Az Egyéni Portré csomag 15 színkorrekciózott fényképet tartalmaz, amit 13x18cm méretű fotópapíron is átadunk. A sminkedről, a frizurádról és a ruháidról azonban neked kell gondoskodnod.

A fotózás mellé adok Neked ajándékba egy pendriveot, amiért az én szolgáltatásomat vetted igénybe. Ezen az adathordozón adom át a kész fényképeket eredeti felbontásban és ugyanezeket kisebb méretben is.
Ezen kívül még vár rád egy nagyobb ajándék is, de ez inkább maradjon kellemes meglepetés.

Tovább a megrendeléshez

Amíg a fotógaléria elkészül, addig a Facebook oldalamon tudod megnézni a munkáimat. A fotók megtekintéséhez nem szükséges Facebook regisztráció.
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.422746811094842.91343.123890297647163

Hogyan készülj a fotózásra?

Mindenképpen legyél nagyon kipihent. A fotózás nemcsak hogy fárasztó, de a kialvatlanság meglátszik a képeken. A hajad legyen ápolt és frissen mosott.

Hölgyeknek célszerű natúr sminket feltenni. Ha fürdőruhás vagy fehérneműs képeket szeretnél és kozmetikushoz mész, akkor azt ne a fotózást megelőző napon tedd, hanem pár nappal korábban.

Férfiak esetében is praktikus egy enyhe alapozás vagy matt hatású arckrém használata.

Milyen ruhákat hozz magaddal?

Amiben szeretnéd, hogy lefotózzalak. Ha netán úgy döntesz, hogy a képeket elküldöd ügynökségeknek, akkor javaslom, hogy a ruhák között legyen utcai viselet, lazább, sportosabb öltözet, fürdőruha vagy fehérnemű, ha ezt az alkatod engedi és egy elegáns viselet, ami általában kisestélyi vagy koktélruha. Mindezeken a ruhákon túl érdemes hozni kiegészítőket és lábbeliket. A kiegészítők lehetnek táskák, övek, sapkák, kalapok, nyakkendők, bármi, ami a ruháidhoz illik. A cipők talpát minden esetben kérjük, hogy tisztítsd meg, hogy ne hagyjon nyomot a háttereken.

Hogyan veheted igénybe?

Hívj fel telefonon a +36 70 234 0625 telefonszámon, és egyeztetjük a fotózás időpontját. Ha szeretnél személyesen is beszélni a fotózást megelőzően, várlak szeretettel a zuglói irodánkban. Mielőtt eljössz, telefonon egyeztessünk.

Ajándékutalvány

Ajándékba is adhatod a fotózást. Ebben az esetben lehetőség van Ajándékutalvány vásárlására is. Az utalványt az átvételtől számított egy éven belül kell felhasználni. Kérheted névreszólóan és név nélkül is.