Portré és portfólió fotózás

"A fotózás által nemcsak egy professzionális portfólióval lettem gazdagabb, hanem egy felejthetetlen élménnyel is, amihez hozzájárult a jó hangulat és a felém irányuló közvetlenség."
− Popovics Nikolett

Profi Modell Portfólió

A Profi Modell Portfólió csomagot azoknak a modelleknek ajánlom, akik komolyan gondolják. A minőségi munkához hozzájárul a professzionális smink, frizura és styling is. A fotózáshoz vidám hangulata pedig megalapozza a teljes felszabadultság érzetét.

164.000 Ft

Megrendelem

A fényképezés két helyszínt foglal magába, műtermi és szabadtéri fényképezést is. A műteremben mesterséges fényforrás mellett, kültéren pedig természetes fénynél történik a fényképezés. A fotózás várható időtartama a smink elkészítésével együtt 6 óra. A Profi Modell Portfólió csomag 35 színkorrekciózott és retusált fényképet tartalmaz, amit 20x30cm (A/4) méretű fotópapíron is átadunk. A fotózás során stylist segít az öltözködésben, a fodrász pedig elkészíti a frizurád.

A fotózás mellé adok Neked ajándékba egy pendriveot, amiért az én szolgáltatásomat vetted igénybe. Ezen az adathordozón adom át a kész fényképeket eredeti felbontásban és ugyanezeket kisebb méretben is.
Ezen kívül még vár rád egy nagyobb ajándék is, de ez inkább maradjon kellemes meglepetés.

Tovább a megrendeléshez

Amíg a fotógaléria elkészül, addig a Facebook oldalamon tudod megnézni a munkáimat. A fotók megtekintéséhez nem szükséges Facebook regisztráció.
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.422746811094842.91343.123890297647163

Hogyan veheted igénybe?

Hívj fel telefonon a +36 70 234 0625 telefonszámon, és egyeztetjük a fotózás időpontját. Ha szeretnél személyesen is beszélni a fotózást megelőzően, várlak szeretettel a zuglói irodánkban. Mielőtt eljössz, telefonon egyeztessünk.

Ajándékutalvány

Ajándékba is adhatod a fotózást. Ebben az esetben lehetőség van Ajándékutalvány vásárlására is. Az utalványt az átvételtől számított egy éven belül kell felhasználni. Kérheted névreszólóan és név nélkül is.