Őszi színek

Supák Sándor
Supák Sándor

Őszi színek

Értékelés

Álomszép felvételt készített Sándor az őszi erdőről. Az ellenfény és a nap alacsony állása szép, hosszú árnyékokat rajzol a talajra. A sötét tónusok sejtelmes hangulatot, a harmonikus színek viszont nyugalmat sugároznak. Nagyon szép munka, gratulálok!

Hozzászólások

Bitskey Szilvia

Ez gyönyörű! :)

2014-02-22 23:58:03 • Bitskey Szilvia

Olvasd el a legfrissebb cikkeket!

A tavasz jellegzetességei

A téli álmából ébredő természet mindannyiunkra hatással van. Az életerő, a vitalitás számtalan formájában nyilvánul meg, nem csak testi, hanem szellemi szinten is. Kreativitásunkat például kibontakoztathatjuk a tavasz szépségeiben.

Olvass tovább

Vignettálás

Fényképet effektezni akkor érdemes, ha az valódi értéket kölcsönöz a képnek. Vignettálással látványos eredményt érhetünk el, ha mértékkel alkalmazzuk. Annak ellenére, hogy a vignettálás az objektívek esetében nemkívánatos jelenség, az utómunka szoftverek egyik legkedveltebb eszköze.

Olvass tovább

Svenkelés

A mozgás érzékeltetése a legerőteljesebb fotográfiai kifejező eszköz. Amikor képes vagy dinamizmust, erőt, sebességet megjeleníteni a képen, akkor igazán hatásos felvételt készítettél. A svenkelés erre az egyik legjobb technika.

Olvass tovább

Supák Sándor további fényképei

Elgondolkodva

Mivel a kép eléggé drámai, tovább lehetett volna növelni hatását, ha szemmagasság alatt valamennyivel készült volna a kép. Mivel pont az ellenkezője történt, így olyan érzést kelt, mintha kívülről szemlélnénk…

Őszi színek

Álomszép felvételt készített Sándor az őszi erdőről. Az ellenfény és a nap alacsony állása szép, hosszú árnyékokat rajzol a talajra. A sötét tónusok sejtelmes hangulatot, a harmonikus színek viszont nyugalmat…

A napernyős néni

Nagyon szép, ahogyan a szemből érkező napfény átvilágít az ernyőn keresztül. Az élénk színű ernyő és fotóalany kontrasztja adja a képnek a jó hangulatát. Amikor a fotóalanyt pontosan betesszük a…

Napfelkelte a Duna-Dráva Nemzeti Parkban

Ugyan sziluettkép már bőségesen van a Képértékelőben, ez azonban a legszebbek egyike. Tökéletes az exponálás, amit a kontúros sziluett és a felhők közül átszűrődő napsugarak is igazolnak. Nagyon szép munka!

Villám

Szépen sikerült megörökíteni a lecsapó villámokat Sándornak. A Fórumban az Általános fényképezés kategórián belül a Villám fotózás téma alatt bővebben esik szó, hogyan készül egy ilyen kép. Érdemes elolvasni. A…

Miben nyújt segítséget neked ez a honlap?

Fénykpezésről szól egyszerűen és érthetően. Minden cikk és szolgáltatás ezt a célt szolgálja. Olvashatod a bejegyzéseket, írhatsz a Fórumba, vagy akár fényképeket is feltölthetsz értékelésre.

Elfogadsz tőlem egy ajándékot?

Írtam egy tippsorozatot, hogy egyre szebb és jobb képeket tudj készíteni. A tippek végtelenül egyszerűek és könnyen alkalmazhatóak. Szeretnéd ezeket megkapni?
Szeretném, igen!

Találkozzunk személyesen!

Szoktam tartani előadásokat, elméleti és gyakorlati tanfolyamokat, workshopokat. Gyere el egy neked leginkább tetsző képzésre, találkozzunk személyesen, és kérdezz bátran! Amiben tudok, segítek.

További információk

Technikai jellegű kérdésed a fórumban teheted fel, ha pedig üzeneted személyes, írj emailt!

Biográfia
Kapcsolatfelvételi adatok
Számlázás és adózás
Adatkezelési tájékoztató