Mire megvénülünk

Mire megvénülünk

Fotó: Parsberg Erich

Valahogy réges-régen hozzám került egy bot, aztán valaki meglátta és azt hitte gyűjtöm és hozott ő is egyet. Aztán már mindenütt ragadtak rám, kávéházban ottfelejtett darab és volt olyan is amit már én vettem az ócskapiacon,aztán szépen elszaporodtak, hogy egy tartót is kellett nekik csináltatni, ne heverjenek szerte-széjjel és most ott állnak a műteremben. Egy csendéletet akartam csinálni és amikor bekapcsoltam a lámpát megtetszett az árnyéka, amint a falra vetődött, így hát megörökítettem, hátha másoknak is tetszik. Agfa APX 100 1db. 500W spot Leica R5 2,8/90.

Köszönöm, hogy megosztod!

Értékelés

Ez aztán a művészkép! Ékes példája a kreativitásnak. A határozott vonalak, az életlen árnyékok és a magas kontraszt teszi igazán látványossá a képet. Megfigyelhetjük, hogy tökéletesen szabályos a motívum elhelyezése. Nem a középpontban pihen, hanem oldalra kimozdítva helyezkedik el, ezáltal kellő feszültséget kap a kép. Igazán látványos és szép munka!

Tetszett Erich fényképe? Ha igen, akkor tiszteld meg őt annyival, hogy nyomsz neki egy lájkot! Köszi!

Parsberg Erich további képei

Macska és emberMire megvénülünkHahó a tengerKépgyüjtőImagoDeine SchuldBeelőzve a napotKirakat

Te mit gondolsz erről a képről?

Ha hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be! Bejelentkezés

Parsberg Erich

2013-11-16 11:02:46

Köszönöm, de mindenekelőtt a sok energiát, amit a képértékelőbe fektetsz.

Szalay Krisztián

2013-11-17 11:28:22

Én is köszönöm szépen! Igyekszem...

Hogyan válassz fényképezőgépet?

Milyen fényképezőgépet érdemes vásárolni? Mi a legjobb választás annak, aki szeretne megtanulni fényképezni, esetleg munkát szeretne vállalni? Mi a jelentősége a tükörreflexes gépeknek? Elsősorban ezekre a kérdésekre adja meg a választ ez a kis útmutató.

Mivel a Fórumban újra és újra találkozom olyan kérdésekkel, amelyekre már számos esetben megadtam a választ, így ideje volt, hogy megszülessen ez az ebook, ami tartalmaz minden fontos tudnivalót a megfelelő gép kiválasztásához. Ingyenes, nem kell érte fizetni semmit. Mindenkinek elküldöm e-mailben, aki feliratkozik a 101 Fotótipp sorozatra.

Neked is sok szeretettel ajánlom, ha tervezed a gépvásárlást, illetve szeretnél egyre szebb képeket készíteni. Mindkettőhöz segítséget nyújt számodra a 101 Fotótipp sorozat!

Tovább

Nézd meg ezeket a képeket is!

  • Őrület
  • Újévi fogadalom
  • Erdély csodája
  • Elég volt mára!
  • Toboz naplementében
  • A Szépség és a Szörnyeteg
  • A fény ereje
  • Kicsi lila
  • Orrszarvúbogár
  • Színes kikötő