Egy vízesés a zöld szigeten

Paluska Ildikó
Paluska Ildikó

Egy vízesés a zöld szigeten

Egy kedves barátomtól kaptam kölcsön a tükörreflexes gépét. Régóta szerettem volna egy ilyen géppel fényképezni, így végre a hosszú expót is kipróbálhattam. Mindig is tetszettek a vízesésekről készült fotók és kihasználtam az alkalmat hogy csinálhatok végre egy ilyen képet.
Sony Alpha 550 1,0s F22 ISO200 f=18mm, állvány és ND4 filter használatával.

Értékelés

Szépen tükrözi a felvétel a hozzáértő, tudatos alkotást! Az ND filter mindig jól jön, amikor hosszú záridővel dolgozunk. Ez teszi lehetővé a bemozdulás érzékeltetését a felvételen. Szabályos a kompozíció is, és jó választás volt az előtérben lévő képi elemek megjelenítése! Nagyon szép munka!

Hozzászólások

Paluska Ildikó

Köszönöm a pozitív értékelést nagyon örülök hogy egy fotós így vélekedik a képemről.

2014-04-13 14:11:28 • Paluska Ildikó

Olvasd el a legfrissebb cikkeket!

Gyors siker fotósként: growth hacking az online marketing segítségével

Ha nem csak magadnak szeretnél fotózni, biztos felmerült már benned sokszor a kérdés, hogyan juthatnál el minél több emberhez fotóiddal, szolgáltatásaiddal. Összeszedtem Neked a 3 legfontosabb online marketing trendet, melyekre érdemes lesz odafigyelned 2019-ben.

Olvass tovább

Hullócsillag és villám fotózás

A hullócsillagok és a villámok fotózása az egyik legnépszerűbb fényképezési téma azok között, akik egy kicsit is többre vágynak a céltalan kattintgatástól. Villámot és hullócsillagot nem lehetetlen küldetés lencsevégre kapni, de azért igényel némi fotográfiai jártasságot. Ez a cikk alapvető információkat közöl a témában.

Olvass tovább

Milyen mértékig kívánatos az utómunka?

A fotográfiában az egyik legvitatottabb téma az utómunka kérdése. Vannak akik ellenzik azzal az indokkal, hogy az már nem fényképészet a szó legszorosabb értelmében, és ott vannak persze azok is nem kis létszámban, akik utómunka nélkül el sem tudják képzelni az életet. Hol a határ? Lehet-e racionális középutat találni?

Olvass tovább

Paluska Ildikó további fényképei

Egy vízesés a zöld szigeten

Szépen tükrözi a felvétel a hozzáértő, tudatos alkotást! Az ND filter mindig jól jön, amikor hosszú záridővel dolgozunk. Ez teszi lehetővé a bemozdulás érzékeltetését a felvételen. Szabályos a kompozíció is,…

Viharfelhők közelednek

Gyönyörű szép kompozíció és kifejezetten drámai hatás jellemzi a fenti felvételt. A nagylátószög használatával tágas teret kaptunk, amit az átlós vonalak tesznek dinamikussá. A szürke árnyalatai valóban hangsúlyosabbá teszik a…

Miben nyújt segítséget neked ez a honlap?

Fénykpezésről szól egyszerűen és érthetően. Minden cikk és szolgáltatás ezt a célt szolgálja. Olvashatod a bejegyzéseket, írhatsz a Fórumba, vagy akár fényképeket is feltölthetsz értékelésre.

Elfogadsz tőlem egy ajándékot?

Írtam egy tippsorozatot, hogy egyre szebb és jobb képeket tudj készíteni. A tippek végtelenül egyszerűek és könnyen alkalmazhatóak. Szeretnéd ezeket megkapni?
Szeretném, igen!

Találkozzunk személyesen!

Szoktam tartani előadásokat, elméleti és gyakorlati tanfolyamokat, workshopokat. Gyere el egy neked leginkább tetsző képzésre, találkozzunk személyesen, és kérdezz bátran! Amiben tudok, segítek.

További információk

Technikai jellegű kérdésed a fórumban teheted fel, ha pedig üzeneted személyes, írj emailt!

Biográfia
Kapcsolatfelvételi adatok
Számlázás és adózás
Adatkezelési tájékoztató