Valahol messze

Valahol messze

Fotó: Dobsa István

A fotóm egy Nikon D5100-as vázzal, 18-55mm-es kit objektívvel készült. Elkapott a pillanat varázsa, ezért mindenképp fotóznom kellett. Ez az első olyan képem, amin utómunka is készült, a felhők kiemelése miatt enyhe HDR-t kapott a fotó. Magát a kompozíciót, komornak, enyhén misztikusnak szántam! Szép képeket mindenkinek! István

Köszönöm, hogy megosztod!

Értékelés

Ez aztán a téli hangulat! Nagyon szép lett a fenti felvétel, és egyáltalán nem zavaró az utómunka. A felhők kiemelése kimondottan jót tett a képnek. Ahogyan minden képen, úgy itt is a világos területek vonzzák a tekintetet. Először a komor felhőket pillantjuk meg, majd szépen az út vezeti a néző figyelmét tovább. Tökéletes a kompozíció, és abszolút szépen kommunikál a kép! Gratulálok hozzá!

Tetszett István fényképe? Ha igen, akkor tiszteld meg őt annyival, hogy nyomsz neki egy lájkot! Köszi!

Dobsa István további képei

Valahol messzeBékességTéli nyugalom

Te mit gondolsz erről a képről?

Ha hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be! Bejelentkezés

Parsberg Erich

2014-02-04 14:28:09

Nagyon kellemes kép! Kíváncsi lennék, mi célt szolgált ez a piciny házikó.

Dobsa István

2014-02-04 14:50:29

Köszönöm szépen! Örülök, hogy tetszik! Még a szovjet időkből való, egykori benzinkút pénztárhelyisége volt... :) Azóta az idő rányomta vasfogát...

Faragó Levente

2014-02-22 23:15:11

Pazar kép. Nem tudnám megmondani, hogy mi tetszik benne. De tény, hogy ez az első kép, ami miatt percekig legeltetem a szemem a téli pusztán. Gratula hozzá!

Dobsa István

2014-02-23 11:35:58

Nagyon szépen köszönöm! :) Megtisztelsz!

Tömösközi Károly

2015-06-30 17:03:38

Nagyon hangulatos kép. Tényleg a tél, a zúzmarás fák szépsége és a komorság kavarodik bennem, amit az elhagyatott épület és a sötét felhők keltenek. Gratulálok!

Hogyan válassz fényképezőgépet?

Milyen fényképezőgépet érdemes vásárolni? Mi a legjobb választás annak, aki szeretne megtanulni fényképezni, esetleg munkát szeretne vállalni? Mi a jelentősége a tükörreflexes gépeknek? Elsősorban ezekre a kérdésekre adja meg a választ ez a kis útmutató.

Mivel a Fórumban újra és újra találkozom olyan kérdésekkel, amelyekre már számos esetben megadtam a választ, így ideje volt, hogy megszülessen ez az ebook, ami tartalmaz minden fontos tudnivalót a megfelelő gép kiválasztásához. Ingyenes, nem kell érte fizetni semmit. Mindenkinek elküldöm e-mailben, aki feliratkozik a 101 Fotótipp sorozatra.

Neked is sok szeretettel ajánlom, ha tervezed a gépvásárlást, illetve szeretnél egyre szebb képeket készíteni. Mindkettőhöz segítséget nyújt számodra a 101 Fotótipp sorozat!

Tovább

Nézd meg ezeket a képeket is!

  • A végtelebe nyúló gabonamező
  • Ez is a Dunakanyar
  • Pihenő vadkacsa a kövön
  • Felhő
  • A Rotorua gejzír
  • Ravellóból a világ
  • Omszki tó
  • Megéheztem
  • Magányos ladikos
  • Virág