Fasor

Fasor

Fotó: Faragó Levente

Erre a képre nagyon büszke vagyok. Szerintem egész jól sikerült. Mégis mikor büszkén és örömmel mutatom meg barátaimnak és család tagjaimnak, unottan lapoznak a következőkre. Tényleg én látom rosszul, és csak átlagos, vagy olyan se a kép? Érdekelne egy szakember véleménye, hogy mi a rossz ebben a fotóban! Vagy lehet, csak azért tűnik nekem olyan jó képnek, mert bennem élnek az emlékek a hellyel kapcsolatban? Mert emlékszem a kép nélkül is arra, hogy mit fotóztam? Mi az elfogulatlan értékelés? Látszik képen a fasor különlegessége és a hangulata? Köszönöm az értékelést!

Köszönöm, hogy megosztod!

Értékelés

A fotó úgy szép, ahogyan van, semmiképpen nem nevezhető unalmasnak. Azt nem szabad elfelejteni, hogy vannak, akik nem rendelkeznek kifinomult látásmóddal, és nem veszik észre a képben rejlő finomságokat, tehát ne ebből indulj ki. Művészetről beszélünk.

Annyit még ki lehetett volna próbálni, hogy hogyan hatna a kép, ha függőleges formában készült volna. Amikor a függőleges irányvonalak dominálnak (mint például ezen a fényképen), akkor célszerű olyan formában (is) elkészíteni a képet. Ettől függetlenül szép munka!

Tetszett Levente fényképe? Ha igen, akkor tiszteld meg őt annyival, hogy nyomsz neki egy lájkot! Köszi!

Faragó Levente további képei

Sci-fiEgy ködös reggelFasorGleninchaquin ParkGlenveag váraTovább az úton

Te mit gondolsz erről a képről?

Ha hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be! Bejelentkezés

Szalontai István

2014-02-22 18:02:54

Szia, nekem nagyon tetszik, rettentő dinamikája van a fasornak a képen. Megszabad tudni hol is készült a felvétel? Gratulálok hozzá!

Faragó Levente

2014-02-22 18:55:02

Kedves István, köszönöm az elismerő sorokat! A kép egy kirándulás alkalmával készült Észak-Írországban. ( http://goo.gl/maps/NOZWf ) ezen a helyen található a fasor, ami valóban nem egy átlagos fasor.

Bitskey Szilvia

2014-02-22 22:44:15

Gratulálok a képhez! Szerintem nem mindennapi fasor. Engem megfogott :)

Faragó Levente

2014-02-23 13:25:16

Köszönöm Szilvia

Nagyné Igaz Melinda Sára

2014-02-25 11:17:31

István, a fotó varázslatos. Hogy nem mindenki látja meg benne a csodát, ne szegje kedvét. A kép megvárja az őt értékelő közönséget :)

Nagyné Igaz Melinda Sára

2014-02-25 16:51:09

Bocsánat, Levente, elkereszteltelek hozzászólásomban :)

Faragó Levente

2014-02-25 19:51:13

Kedves Melinda Sára, mivel elnyerte kép a tetszésedet, megbocsátok :-) Komolyra fordítva, köszönöm az kedves, elismerő sorokat!

Hogyan válassz fényképezőgépet?

Milyen fényképezőgépet érdemes vásárolni? Mi a legjobb választás annak, aki szeretne megtanulni fényképezni, esetleg munkát szeretne vállalni? Mi a jelentősége a tükörreflexes gépeknek? Elsősorban ezekre a kérdésekre adja meg a választ ez a kis útmutató.

Mivel a Fórumban újra és újra találkozom olyan kérdésekkel, amelyekre már számos esetben megadtam a választ, így ideje volt, hogy megszülessen ez az ebook, ami tartalmaz minden fontos tudnivalót a megfelelő gép kiválasztásához. Ingyenes, nem kell érte fizetni semmit. Mindenkinek elküldöm e-mailben, aki feliratkozik a 101 Fotótipp sorozatra.

Neked is sok szeretettel ajánlom, ha tervezed a gépvásárlást, illetve szeretnél egyre szebb képeket készíteni. Mindkettőhöz segítséget nyújt számodra a 101 Fotótipp sorozat!

Tovább

Nézd meg ezeket a képeket is!

  • Csendben a fotós mögött
  • Angi
  • Parfüm
  • Legyekre várva
  • Vadvirágok
  • A vér hívó szava
  • Víztükör
  • Búzamező
  • Fény és árnyék