Egy ködös reggel

Egy ködös reggel

Fotó: Faragó Levente

Ezért a képért a fotózás inkvizítorai lehet, hogy megkínoznak, ugyanis szentségtörő módon, telefonnal készült. Minden mentségem, hogy a munkahelyemre tartottam a furgonomtól, szerszámokkal, létrával a vállamon, mikor megláttam a témát. Nem tudtam ellenállni a kísértésnek, pedig nem volt nálam fényképezőgép. Így kénytelen voltam beérni a telefonnal. Nem tudom, mennyire méltó a kép egy fotós oldalra, majd eldől. De számomra meglepő módon sikerült valamennyire vissza adnia a képnek ködös reggel misztikumát, sejtelmes titokzatosságát. Kezdő fotósként, a fényképezőgéppel sem tudtam volna sokkal jobb képet készíteni.

Köszönöm, hogy megosztod!

Értékelés

Semmi értelme foglalkozni a fotózás inkvizítoraival, hiszen az egész arról szól, hogy élvezd, amit csinálsz. Ha épp mobil van kéznél, akkor azt használod, egyszerű kompozíciós technikák alkalmazásával mobillal is szép fotók készíthetőek. Kereskedelmi célú fotózásnál elvárható a minőség, mikor saját örömödre fotózol, úgy csinálod, ahogy örömöt okoz neked. A téma nagyon megragadó, érthető, hogy téged is megfogott. Az épület és a fák harmonikus arányban jelennek meg a képen. A horizont ki lett billentve a középvnalról vertikális értelemben. Az épületnek benne lehetett volna hagyni a tetejét, kár azért a pici lecsapott csücsökért.

Tetszett Levente fényképe? Ha igen, akkor tiszteld meg őt annyival, hogy nyomsz neki egy lájkot! Köszi!

Faragó Levente további képei

FasorTovább az útonGlenveag váraEgy ködös reggelGleninchaquin ParkSci-fi

Te mit gondolsz erről a képről?

Ha hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be! Bejelentkezés

Hogyan válassz fényképezőgépet?

Milyen fényképezőgépet érdemes vásárolni? Mi a legjobb választás annak, aki szeretne megtanulni fényképezni, esetleg munkát szeretne vállalni? Mi a jelentősége a tükörreflexes gépeknek? Elsősorban ezekre a kérdésekre adja meg a választ ez a kis útmutató.

Mivel a Fórumban újra és újra találkozom olyan kérdésekkel, amelyekre már számos esetben megadtam a választ, így ideje volt, hogy megszülessen ez az ebook, ami tartalmaz minden fontos tudnivalót a megfelelő gép kiválasztásához. Ingyenes, nem kell érte fizetni semmit. Mindenkinek elküldöm e-mailben, aki feliratkozik a 101 Fotótipp sorozatra.

Neked is sok szeretettel ajánlom, ha tervezed a gépvásárlást, illetve szeretnél egyre szebb képeket készíteni. Mindkettőhöz segítséget nyújt számodra a 101 Fotótipp sorozat!

Tovább

Nézd meg ezeket a képeket is!

  • Magány
  • Váróterem
  • Segítség, beszorultam !
  • Húrjaimat, hangnemedre hangolom - Fellépés előtt
  • Egy cseppben
  • Nagyító alatt
  • Részlet
  • Velencei forgalom
  • Megfigyelő hadművelet
  • Mátrai anzix