Nő szipkával

Müller Viktor
Müller Viktor

Nő szipkával

A NŐ szipkával című képen talán a legismertebb Audrey Hepburn-képet elevenítettük meg azzal a bizonyos szipkával. Rendkívül nagy hangsúlyt fektettünk a korhű ruha, kiegészítők beszerzésére. A megvilágítást is a lehető leghasonlóbb módon terveztük meg, így szinte minimális utómunka várt csak rám. Canon 500D, 24mm, ISO 200, 1/250, f/10

Értékelés

Audrey Hepburn színésznő híres fotójának igazán nagyszerű parafrázisát láthatjuk. Dicsérendő a reprodukálás pontossága, részletessége, bizonyára már csak a kiegészítők beszerzése és a megfelelő modell kiválasztása is rengeteg időbe telt. A fotó jól komponált és kellően kontrasztos. Gyönyörű munka, gratulálok a fotósnak és a modellnek egyaránt!

Olvasd el a legfrissebb cikkeket!

Vignettálás

Fényképet effektezni akkor érdemes, ha az valódi értéket kölcsönöz a képnek. Vignettálással látványos eredményt érhetünk el, ha mértékkel alkalmazzuk. Annak ellenére, hogy a vignettálás az objektívek esetében nemkívánatos jelenség, az utómunka szoftverek egyik legkedveltebb eszköze.

Olvass tovább

Svenkelés

A mozgás érzékeltetése a legerőteljesebb fotográfiai kifejező eszköz. Amikor képes vagy dinamizmust, erőt, sebességet megjeleníteni a képen, akkor igazán hatásos felvételt készítettél. A svenkelés erre az egyik legjobb technika.

Olvass tovább

A harmónia megteremtése

Harmónia nélkül nem jöhet létre tetszetős alkotás. Hiánya önmagában megakadályozza a kompozíció egységét. Minden valamirevaló fényképen felfedezhetünk összhangot, ami a számos képi elemből összefüggő egészet alkot. Hogyan nyilvánul meg mindez a gyakorlatban?

Olvass tovább

Müller Viktor további fényképei

Nő szipkával

Audrey Hepburn színésznő híres fotójának igazán nagyszerű parafrázisát láthatjuk. Dicsérendő a reprodukálás pontossága, részletessége, bizonyára már csak a kiegészítők beszerzése és a megfelelő modell kiválasztása is rengeteg időbe telt. A…

Fény és árnyék

Bátran kijelenthetem, hogy a legjobb fényképek egyike, ami valaha értékelésre került a Képértékelőben. A leírásból jól látszik, hogy milyen alapossággal, és előre tervezetten készült a felvétel. Túl sok mindent nem…

Miben nyújt segítséget neked ez a honlap?

Fénykpezésről szól egyszerűen és érthetően. Minden cikk és szolgáltatás ezt a célt szolgálja. Olvashatod a bejegyzéseket, írhatsz a Fórumba, vagy akár fényképeket is feltölthetsz értékelésre.

Elfogadsz tőlem egy ajándékot?

Írtam egy tippsorozatot, hogy egyre szebb és jobb képeket tudj készíteni. A tippek végtelenül egyszerűek és könnyen alkalmazhatóak. Szeretnéd ezeket megkapni?
Szeretném, igen!

Találkozzunk személyesen!

Szoktam tartani előadásokat, elméleti és gyakorlati tanfolyamokat, workshopokat. Gyere el egy neked leginkább tetsző képzésre, találkozzunk személyesen, és kérdezz bátran! Amiben tudok, segítek.

További információk

Technikai jellegű kérdésed a fórumban teheted fel, ha pedig üzeneted személyes, írj emailt!

Biográfia
Kapcsolatfelvételi adatok
Számlázás és adózás
Adatkezelési tájékoztató