Jó hideg búza sör

Vonház Alíz
Vonház Alíz

Jó hideg búza sör

Értékelés

A kép láttán egyből egy poénos sör reklámja ugrik be. A kép témájának hangsúlyosságát tovább növeli az alsó nézőpontból készített felvétel. Így az ember és a sör még inkább monumentálissá válik. A kép alkotója nagyon ügyesen komponálta meg a képet és igazán jó nézőpontot választott. Egy apró hiba van, hogy a kéz és az üveg alja le van vágva. Szép munka! :)

Olvasd el a legfrissebb cikkeket!

A tavasz jellegzetességei

A téli álmából ébredő természet mindannyiunkra hatással van. Az életerő, a vitalitás számtalan formájában nyilvánul meg, nem csak testi, hanem szellemi szinten is. Kreativitásunkat például kibontakoztathatjuk a tavasz szépségeiben.

Olvass tovább

Vignettálás

Fényképet effektezni akkor érdemes, ha az valódi értéket kölcsönöz a képnek. Vignettálással látványos eredményt érhetünk el, ha mértékkel alkalmazzuk. Annak ellenére, hogy a vignettálás az objektívek esetében nemkívánatos jelenség, az utómunka szoftverek egyik legkedveltebb eszköze.

Olvass tovább

Svenkelés

A mozgás érzékeltetése a legerőteljesebb fotográfiai kifejező eszköz. Amikor képes vagy dinamizmust, erőt, sebességet megjeleníteni a képen, akkor igazán hatásos felvételt készítettél. A svenkelés erre az egyik legjobb technika.

Olvass tovább

Vonház Alíz további fényképei

Magányos fa

A tél komorságát és sivárságát élethűen tükrözi ez a ködös időben készült sziluett. A kopár fa és a táj is éles, ami a szűk fényrekesznek köszönhető. Egyszerű és szép kompozíció.…

Mit ehetnék még?

Nagyon ügyesen elkapott gyermekportré. Az alany elhelyezése szabályos, a kompozíció jó, azonban túl szűkre lett vágva a kép. Nyugodtan lehetett volna egy lépéssel hátrébb állni a kép készítésénél. A másik…

Rács mögött

A rács érdekes rajzolatot ad a képnek. A háttér kicsit kiégett ugyan, de ez ebben az esetben nem zavaró, mivel a kép fő témája, a kutya, helyesen van exponálva.

Jó hideg búza sör

A kép láttán egyből egy poénos sör reklámja ugrik be. A kép témájának hangsúlyosságát tovább növeli az alsó nézőpontból készített felvétel. Így az ember és a sör még inkább monumentálissá…

Miben nyújt segítséget neked ez a honlap?

Fénykpezésről szól egyszerűen és érthetően. Minden cikk és szolgáltatás ezt a célt szolgálja. Olvashatod a bejegyzéseket, írhatsz a Fórumba, vagy akár fényképeket is feltölthetsz értékelésre.

Elfogadsz tőlem egy ajándékot?

Írtam egy tippsorozatot, hogy egyre szebb és jobb képeket tudj készíteni. A tippek végtelenül egyszerűek és könnyen alkalmazhatóak. Szeretnéd ezeket megkapni?
Szeretném, igen!

Találkozzunk személyesen!

Szoktam tartani előadásokat, elméleti és gyakorlati tanfolyamokat, workshopokat. Gyere el egy neked leginkább tetsző képzésre, találkozzunk személyesen, és kérdezz bátran! Amiben tudok, segítek.

További információk

Technikai jellegű kérdésed a fórumban teheted fel, ha pedig üzeneted személyes, írj emailt!

Biográfia
Kapcsolatfelvételi adatok
Számlázás és adózás
Adatkezelési tájékoztató