Goodbye Sweet

Goodbye Sweet

Fotó: Aranyi Zoltán

A kép egy előre elgondolt, és megtervezett sorozat része. A várban tartottuk a fotózást, és a nagy forgatag ellenére sikerült egy olyan időszakot kifogni amikor pont nem jött se le, se fel a várhoz senki. Nagyon nagy élmény volt, hogy a háttérben bár nem látszik, de szintén fotózás volt egy kicsit komolyabb szervezésben mint ahogyan én tettem azt. Úgy érzem sikerült jól érzékeltetnem a búcsúzás pillanatát. Nikon D5100, ISO 250, F/5.6, 1/1600 sec, 105mm.

Köszönöm, hogy megosztod!

Értékelés

Több szempontból is dicséretet érdemel a kép. Egyrészt a szürke tónusok kifejezőbbek ehhez a témához. Másrészt az árnyalat különbségek is szépen látszanak. Gondolok arra, hogy a délutáni lemenő napfény hosszú, elnyújtott árnyékot rajzol, ezáltal textúrát ad a felületeknek. A másik, hogy a lány megvilágított kalapja szépen kiemelkedik a háttérben lévő sötét tónusú bokrokból. Az átlós árnyékok dinamikát adnak, és persze a harmadolás szabálya is szépen látszik. Nagyon ügyesen megkomponált kép! Gratulálok!

Tetszett Zoltán fényképe? Ha igen, akkor tiszteld meg őt annyival, hogy nyomsz neki egy lájkot! Köszi!

Aranyi Zoltán további képei

Kicsi gesztenye, barna a szemeVörös szőnyegTíz emeletTükröm TrükkömSzétrepülésAranyrudakRészletA karmesterDark Side of The Moon4WDBlack and WhiteAz árvíz nyomai

Te mit gondolsz erről a képről?

Ha hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be! Bejelentkezés

Hogyan válassz fényképezőgépet?

Milyen fényképezőgépet érdemes vásárolni? Mi a legjobb választás annak, aki szeretne megtanulni fényképezni, esetleg munkát szeretne vállalni? Mi a jelentősége a tükörreflexes gépeknek? Elsősorban ezekre a kérdésekre adja meg a választ ez a kis útmutató.

Mivel a Fórumban újra és újra találkozom olyan kérdésekkel, amelyekre már számos esetben megadtam a választ, így ideje volt, hogy megszülessen ez az ebook, ami tartalmaz minden fontos tudnivalót a megfelelő gép kiválasztásához. Ingyenes, nem kell érte fizetni semmit. Mindenkinek elküldöm e-mailben, aki feliratkozik a 101 Fotótipp sorozatra.

Neked is sok szeretettel ajánlom, ha tervezed a gépvásárlást, illetve szeretnél egyre szebb képeket készíteni. Mindkettőhöz segítséget nyújt számodra a 101 Fotótipp sorozat!

Tovább

Nézd meg ezeket a képeket is!

  • Érzéki csalódás
  • Szín, fény és árnyék.
  • Tollászkodik a tavasz (is)
  • Erdőben járva...
  • Mielőtt lemegy a nap
  • Etióp pap
  • Kisfiam
  • A vízből kinőtt fa
  • Észrevétlenül
  • Egy telihold rendel