Lány virággal

Lány virággal

Fotó: Baranyi Józsefné

A szabadban szerettem volna a vendégeinket fotózni egy hétvégi ünnepségen, de ebben az időjárás megakadályozott. Így maradt a terasz, a lány és a virág. Nekem tetszett a teli zöld háttér, kiemelt az szépséget. A virág is nagyon tetszett, ezért adtam a vendégem kezébe. A képet Canon 550D gépemmel készítettem ez a hétvégén.

Köszönöm, hogy megosztod!

Értékelés

Rossz időjárás ellenére mégis sikerült kellemes hátteret választani a lánynak. Nagyon jó, hogy nincsenek zavaró elemek a háttérben. A lány testhelyzete és a kezében lévő virág kellően érdekessé teszi az egyébként egyszerű képet. Van pár apróság, amivel még látványosabbá lehetne tenni a képet. Érdemes lett volna úgy komponálni a fotót, hogy a lány háta mögött kevesebb hely legyen, előtte pedig több, mert így a lány kifelé néz a képből, ami nem szerencsés. A vágásoknál pedig érdemes figyelni, hogy sose vágjuk derékban a fotóalanyt, ahogyan ízületbe sem. A fotó szemmagasságból készült, amitől természetes hatása van a képnek, mintha a fotó szemlélőjével szemben állna a lány. Csak így tovább, a gyakorlás meghozza a gyümölcsét!

Tetszett Józsefné fényképe? Ha igen, akkor tiszteld meg őt annyival, hogy nyomsz neki egy lájkot! Köszi!

Baranyi Józsefné további képei

Ketten együttÁldás-osztásMegéheztemA lányom és egy csokor levendulaLevendula és a kerékpárLány virággal

Te mit gondolsz erről a képről?

Ha hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be! Bejelentkezés

Baranyi Józsefné

2014-10-01 18:40:15

Köszönöm az értékelést.

Hogyan válassz fényképezőgépet?

Milyen fényképezőgépet érdemes vásárolni? Mi a legjobb választás annak, aki szeretne megtanulni fényképezni, esetleg munkát szeretne vállalni? Mi a jelentősége a tükörreflexes gépeknek? Elsősorban ezekre a kérdésekre adja meg a választ ez a kis útmutató.

Mivel a Fórumban újra és újra találkozom olyan kérdésekkel, amelyekre már számos esetben megadtam a választ, így ideje volt, hogy megszülessen ez az ebook, ami tartalmaz minden fontos tudnivalót a megfelelő gép kiválasztásához. Ingyenes, nem kell érte fizetni semmit. Mindenkinek elküldöm e-mailben, aki feliratkozik a 101 Fotótipp sorozatra.

Neked is sok szeretettel ajánlom, ha tervezed a gépvásárlást, illetve szeretnél egyre szebb képeket készíteni. Mindkettőhöz segítséget nyújt számodra a 101 Fotótipp sorozat!

Tovább

Nézd meg ezeket a képeket is!

  • Naplemente
  • Csendben a fotós mögött
  • Téli fények
  • A fény felé
  • Utolsó pillangó
  • Na, erre igyunk!
  • Eger
  • Elég volt mára!
  • Elgondolkodva
  • Apróságok