Ugrásra készen

Szecsei Gergő
Szecsei Gergő

Ugrásra készen

Nyári horgászataink során sikerült megörökítenem ezt a szerintem jól elkapott pillanatot. Gyakorta, ha nincs kapás, fotózással múlatom az időt. Szerintem ez egy igazán jól sikerült kép, remélem Nektek is tetszeni fog. Gyakorlatilag még csak most ismerkedem a fotózással úgyhogy ezt is vegyétek figyelembe, de azért bízom benne hogy jó kép lett.

Értékelés

Nem csak ahhoz képest jó a kép, hogy most ismerkedsz a fényképezéssel, hanem amúgy is tökéletes. A tücsök sziluettje gyönyörűen kirajzolódik a gyengén elmosódott háttér előtt. Az átlós vonal, amit az előtérben lévő növény képez, dinamikát ad a képnek. Gratulálok a nézőpont megválasztásához is! Nagyon szép a kép, csak így tovább!

Olvasd el a legfrissebb cikkeket!

Vignettálás

Fényképet effektezni akkor érdemes, ha az valódi értéket kölcsönöz a képnek. Vignettálással látványos eredményt érhetünk el, ha mértékkel alkalmazzuk. Annak ellenére, hogy a vignettálás az objektívek esetében nemkívánatos jelenség, az utómunka szoftverek egyik legkedveltebb eszköze.

Olvass tovább

Svenkelés

A mozgás érzékeltetése a legerőteljesebb fotográfiai kifejező eszköz. Amikor képes vagy dinamizmust, erőt, sebességet megjeleníteni a képen, akkor igazán hatásos felvételt készítettél. A svenkelés erre az egyik legjobb technika.

Olvass tovább

A harmónia megteremtése

Harmónia nélkül nem jöhet létre tetszetős alkotás. Hiánya önmagában megakadályozza a kompozíció egységét. Minden valamirevaló fényképen felfedezhetünk összhangot, ami a számos képi elemből összefüggő egészet alkot. Hogyan nyilvánul meg mindez a gyakorlatban?

Olvass tovább

Miben nyújt segítséget neked ez a honlap?

Fénykpezésről szól egyszerűen és érthetően. Minden cikk és szolgáltatás ezt a célt szolgálja. Olvashatod a bejegyzéseket, írhatsz a Fórumba, vagy akár fényképeket is feltölthetsz értékelésre.

Elfogadsz tőlem egy ajándékot?

Írtam egy tippsorozatot, hogy egyre szebb és jobb képeket tudj készíteni. A tippek végtelenül egyszerűek és könnyen alkalmazhatóak. Szeretnéd ezeket megkapni?
Szeretném, igen!

Találkozzunk személyesen!

Szoktam tartani előadásokat, elméleti és gyakorlati tanfolyamokat, workshopokat. Gyere el egy neked leginkább tetsző képzésre, találkozzunk személyesen, és kérdezz bátran! Amiben tudok, segítek.

További információk

Technikai jellegű kérdésed a fórumban teheted fel, ha pedig üzeneted személyes, írj emailt!

Biográfia
Kapcsolatfelvételi adatok
Számlázás és adózás
Adatkezelési tájékoztató