Igen, Anya, megint megrágom...

Igen, Anya, megint megrágom...

Fotó: Berkes Fruzsina

... a fényképezőgéped vállpántját! Mondaná, illetve nem is mondaná, mert egy kis piszok az én lányom!
Csak az ablakon beszűrődő fényt használtam, illetve a fehér falról visszaverődő fényt derítésnek. A kép nem lett retusálva, csak fekete-fehérré alakítottam a Photoshopban.
Canon 60D és Sigma 50-150mm 2.8
Egy dolog zavar: a jobb felső sarokban a világosabb folt. :P

Köszönöm, hogy megosztod!

Értékelés

Nagyon szerencsés a kislány, hogy ilyen profi, művészi módon dokumentálva van és - feltételezem - lesz is a gyerekkora. Csodaszép portré lett, helyesen szemmagasságból lett fotózva a kishölgy, és a megvágás is harmonikus. Amellett hogy egy gyönyörű portré lett, jól visszaadja a kép a kislány csintalan tettét. Szürkeárnyalatos képeknél a kontrasztok határozzák meg a kép dinamikáját, amit Fruzsina ügyesen ki is használt. A fehér foltok vonzzák a tekintetet, így nagyon helyes, hogy a portréalany arca a legvilágosabb terület a képen. A kis fehér folt egy kevés utómunkával eltüntethető, de nem tartom számottevőnek. Külön dicséret, hogy agyonvakuzás helyett a fotós kihasználta a természet és a hely adta lehetőségeket. Profi munka, gratulálok!

Tetszett Fruzsina fényképe? Ha igen, akkor tiszteld meg őt annyival, hogy nyomsz neki egy lájkot! Köszi!

Berkes Fruzsina további képei

Igen, Anya, megint megrágom...Vakító fehérség

Te mit gondolsz erről a képről?

Ha hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be! Bejelentkezés

Hogyan válassz fényképezőgépet?

Milyen fényképezőgépet érdemes vásárolni? Mi a legjobb választás annak, aki szeretne megtanulni fényképezni, esetleg munkát szeretne vállalni? Mi a jelentősége a tükörreflexes gépeknek? Elsősorban ezekre a kérdésekre adja meg a választ ez a kis útmutató.

Mivel a Fórumban újra és újra találkozom olyan kérdésekkel, amelyekre már számos esetben megadtam a választ, így ideje volt, hogy megszülessen ez az ebook, ami tartalmaz minden fontos tudnivalót a megfelelő gép kiválasztásához. Ingyenes, nem kell érte fizetni semmit. Mindenkinek elküldöm e-mailben, aki feliratkozik a 101 Fotótipp sorozatra.

Neked is sok szeretettel ajánlom, ha tervezed a gépvásárlást, illetve szeretnél egyre szebb képeket készíteni. Mindkettőhöz segítséget nyújt számodra a 101 Fotótipp sorozat!

Tovább

Nézd meg ezeket a képeket is!

  • Ló portré
  • Muslica
  • Sirály portré
  • Méhészmadár
  • Reggel a folyón
  • Színes egyszerűség
  • Vonulás
  • Black and White
  • Láncreakció
  • Az öreg csikós