Water in the air

Water in the air

Fotó: Hajzer Alexandra

Hétvégén kedvem támadt az “ékszerdobozban” vízcseppeket fagyasztani, ebben a rekkenő hőségben. Most gyakorlom, hogyan kell ezt csinálni. A fagyasztás sikerült, csak kissé alulexponált lett maga a fotó. Ettől eltekintek, mert most gyakorlom. Először a záridő-rekesz közös kapcsolatát próbálom megtalálni különböző helyzetekben, kisebb-nagyobb sikerrel. A képet Nikon D3200-al készítettem, 18-105mm obival.

Köszönöm, hogy megosztod!

Értékelés

Nagyon jó feladatot választottál gyakorlásnak! A mozgás befagyasztását az extra rövid zársebességgel érhetjük el (1/1000 - 1/4000, vagy még rövidebb idő). Ügyes volt a nézőpont megválasztása is, hiszen így ‘szemmagasságból” érvényesül legjobban a kis szökőkút. Talán a fekvő formátum helyett az álló szerencsésebb lett volna, hogy a függőleges irányvonalak jobban érvényesüljenek. Hajrá, csak így tovább, gyakorolj minél többet!

Tetszett Alexandra fényképe? Ha igen, akkor tiszteld meg őt annyival, hogy nyomsz neki egy lájkot! Köszi!

Hajzer Alexandra további képei

Bográcsgulyás magyarosanWater in the airMagányos ladikos

Te mit gondolsz erről a képről?

Ha hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be! Bejelentkezés

Hajzer Alexandra

2015-06-16 21:16:28

Húú, köszönöm szépen a pozitív értékelést, ez tovább motivál engem a fotózásra! Nagyon örülök, hogy az első próbálkozásom ilyen jó lett. Csinálom, gyakorlom, s pont megfelelő erre ez a gép. Köszönöm!

Szalay Krisztián

2015-06-17 07:22:04

Nagyon szívesen! Az a legfontosabb, hogy gyakorolj minél többet, és kísérletezz bátran!

Hogyan válassz fényképezőgépet?

Milyen fényképezőgépet érdemes vásárolni? Mi a legjobb választás annak, aki szeretne megtanulni fényképezni, esetleg munkát szeretne vállalni? Mi a jelentősége a tükörreflexes gépeknek? Elsősorban ezekre a kérdésekre adja meg a választ ez a kis útmutató.

Mivel a Fórumban újra és újra találkozom olyan kérdésekkel, amelyekre már számos esetben megadtam a választ, így ideje volt, hogy megszülessen ez az ebook, ami tartalmaz minden fontos tudnivalót a megfelelő gép kiválasztásához. Ingyenes, nem kell érte fizetni semmit. Mindenkinek elküldöm e-mailben, aki feliratkozik a 101 Fotótipp sorozatra.

Neked is sok szeretettel ajánlom, ha tervezed a gépvásárlást, illetve szeretnél egyre szebb képeket készíteni. Mindkettőhöz segítséget nyújt számodra a 101 Fotótipp sorozat!

Tovább

Nézd meg ezeket a képeket is!

  • Tűzhalál
  • Első naplementés képem
  • A horgász álma
  • Sziluett
  • Gyöngyös
  • Novemberi köd
  • Kapcsolat
  • Designed by Ferdinand Porsche
  • Kóstoló
  • Hugi