Apa-lánya meghittség

Apa-lánya meghittség

Fotó: Németh Zsuzsanna

A barátaim átjöttek egy pár órára hozzám és mivel épp elég meleg volt, így kiültünk a csöppnyi kertbe. Ez a fotózás is véletlenszerűen jött egy Nikon D3200+50 mm f 1.8 párossal. Mivel a kertünk roppant kicsi, így hátrébb nem tudtam menni, ezért a lábfej- és térdlevágásokat sajnos nem lehetett elkerülni. A nap is elég erősen sütött mivel még csak 15 óra körül jártunk, így az Apuka inge helyenként kiégett a képen, de ennél jobban már nem tudtam őket a bokorba ültetni :) Gondolom egy profi még többet ki tudott volna hozni a képből, de nekem abszolút kezdőként ennyi sikerült most.  Utólag eszembe jutott, hogy vagy alufóliával vagy az autó napsütés ellen védő fóliáját használhattam volna derítőlapként… Vagy ezek nem segítenek?

Köszönöm, hogy megosztod!

Értékelés

Olyan szépen leírtál mindent a fénykép készítésének körülményeiről, hogy igazán nem is tudok mit hozzáfűzni. Valóban, egy kicsit zavaró, hogy le vannak vágva a végtagok, de ettől függetlenül nagyon szép és meghitt a kép. Ami a derítést illeti, inkább a hungarocell tábla az, ami szerencsés. Az alufólia rettenetesen erősen tükröz. Érdemes egy 80 centis derítőlapot beszerezni. Egyáltalán nem drága, és nagyon sokszor nagyon jól jön, ha van.

Tetszett Zsuzsanna fényképe? Ha igen, akkor tiszteld meg őt annyival, hogy nyomsz neki egy lájkot! Köszi!

Németh Zsuzsanna további képei

Apa-lánya meghittségKonyhából stúdiótA felfedező Velencében

Te mit gondolsz erről a képről?

Ha hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be! Bejelentkezés

Hogyan válassz fényképezőgépet?

Milyen fényképezőgépet érdemes vásárolni? Mi a legjobb választás annak, aki szeretne megtanulni fényképezni, esetleg munkát szeretne vállalni? Mi a jelentősége a tükörreflexes gépeknek? Elsősorban ezekre a kérdésekre adja meg a választ ez a kis útmutató.

Mivel a Fórumban újra és újra találkozom olyan kérdésekkel, amelyekre már számos esetben megadtam a választ, így ideje volt, hogy megszülessen ez az ebook, ami tartalmaz minden fontos tudnivalót a megfelelő gép kiválasztásához. Ingyenes, nem kell érte fizetni semmit. Mindenkinek elküldöm e-mailben, aki feliratkozik a 101 Fotótipp sorozatra.

Neked is sok szeretettel ajánlom, ha tervezed a gépvásárlást, illetve szeretnél egyre szebb képeket készíteni. Mindkettőhöz segítséget nyújt számodra a 101 Fotótipp sorozat!

Tovább

Nézd meg ezeket a képeket is!

  • Agyagozás
  • Ölelés
  • Elhagyott
  • A zene az kell
  • Híd alatt
  • Verebecske
  • Deine Schuld
  • Tavasz
  • Kicsi lila
  • Lóbarát