Þingvellir Nemzeti Park - Izland

Þingvellir Nemzeti Park - Izland

Fotó: Gréczi Miklós

Izlandi utazasomon keszult a kep, ahol az en oreg baratom /Olympus E520/ volt a segitsegemre. A kep nelkuloz mindenfele atgondolast. :) Haladnom kellett a turista csoporttal. Nem volt sok ido. Az idojaras is percrol percre valtozott. Megis Izlandon azt gondolom nehez igazan rossz kepet kesziteni. Remelem a vad zabolazatlan termeszet hangulatat sikerult megcsipni.

Köszönöm, hogy megosztod!

Értékelés

A kép jól visszaadja a csodás táj hangulatát, és a gyors fotózás ellenére ügyesen sikerült megkomponálni a képet. A sziklafal a kép jobb oldalán keretet és mélységérzetet ad a képnek, a fotó jobb sarkában lévő virágok pedig szép előtérként szolgálnak. A horizont vonala a kép harmadolópontjánál található. Egy picit lehetett volna többet mutatni a szép, felhős égből, de így is tökéletes. Sajnos fotózás szempontjából nem kedveznek a turistacsoportok, mert hol belemászik valaki a fotóba, hol pedig elrohan a csoport, míg a fotós a fűben hasal. Szép látványt nyújtott volna, ha a sziklafalat a nap oldalról világítja meg. Kontrasztosabbá és izgalmasabbá tette volna a látványt, de az általad leírt körülmények közt ezt nem lehetett kivitelezni. Azt hiszem, kihoztad a képből, amit lehetett, gyönyörű fotó, gratulálok!

Tetszett Miklós fényképe? Ha igen, akkor tiszteld meg őt annyival, hogy nyomsz neki egy lájkot! Köszi!

Te mit gondolsz erről a képről?

Ha hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be! Bejelentkezés

Hogyan válassz fényképezőgépet?

Milyen fényképezőgépet érdemes vásárolni? Mi a legjobb választás annak, aki szeretne megtanulni fényképezni, esetleg munkát szeretne vállalni? Mi a jelentősége a tükörreflexes gépeknek? Elsősorban ezekre a kérdésekre adja meg a választ ez a kis útmutató.

Mivel a Fórumban újra és újra találkozom olyan kérdésekkel, amelyekre már számos esetben megadtam a választ, így ideje volt, hogy megszülessen ez az ebook, ami tartalmaz minden fontos tudnivalót a megfelelő gép kiválasztásához. Ingyenes, nem kell érte fizetni semmit. Mindenkinek elküldöm e-mailben, aki feliratkozik a 101 Fotótipp sorozatra.

Neked is sok szeretettel ajánlom, ha tervezed a gépvásárlást, illetve szeretnél egyre szebb képeket készíteni. Mindkettőhöz segítséget nyújt számodra a 101 Fotótipp sorozat!

Tovább

Nézd meg ezeket a képeket is!

  • Sziluett
  • Magányosan
  • Ivókút
  • A kapuőr
  • Fergeteg hava
  • Christmas lights
  • Játszótársak
  • Feketestvérek
  • Gizella
  • Na, erre igyunk!