Fél órán át pózoló macska :)

Fél órán át pózoló macska :)

Fotó: Sztruhár Erik

Ez a kép ,a kertünk végében levö kis öreg házikónál készült.Mikor megpillantottam a cicát,azonnal megkezdtem az óvatos megközelitését…Megérte,a macska ugyanis fél órán át pózolt nekem,kb 150 kép készült róla..Ez a kép fontos számomra,mivel Samsung S6 mobillal készült és ekkor döntöttem el,h veszek végre egy SLR gépet..Mert jo fénynél telóval készülhet egy ilyen,viszonylag jo minösegü kép,akkor milyen szuper lehet egy ,,csak,, belépü szintü SLR géppel fotózni:)

Köszönöm, hogy megosztod!

Értékelés

Meg kell becsülni az ilyen türelmes modellt! Hangulatos fotó lett, első látásra nem is tűnt fel, hogy mobillal készült a fotó. Az elhatározásodhoz gratulálok, biztos vagyok benne, hogy sok élményben lesz részed. Van egy pár javaslatom, hogy mivel lehetne még jobbá tenni a fotót. Ha csak nem a statikusságot szeretnénk kiemelni, célszerű kerülni a középre komponálást, és ehelyett az aranymetszést vagy a harmadolást választani. Ebben az esetben ha két lépést jobbra lépsz, és a cicát aranymetszésbe komponálod, akkor természetesebb lesz a végeredmény, és megmarad a háttérben a létra a maga kellemes, vidékies hangulatával, ami nagyon jól passzol a képhez. Nagy dicséret, hogy szemmagasságból készült a fotó, ez alapjában véve meghatározza a kép sikerességét. Még egy apróság, egy pici figyelmességgel elkerülhető a végtagok csonkolása, azonban annál többet számít a végeredményben. Csak így tovább, jó lesz!

Tetszett Erik fényképe? Ha igen, akkor tiszteld meg őt annyival, hogy nyomsz neki egy lájkot! Köszi!

Sztruhár Erik további képei

Fél órán át pózoló macska :)Darázs keringőElső portré fotózásom

Te mit gondolsz erről a képről?

Ha hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be! Bejelentkezés

Hogyan válassz fényképezőgépet?

Milyen fényképezőgépet érdemes vásárolni? Mi a legjobb választás annak, aki szeretne megtanulni fényképezni, esetleg munkát szeretne vállalni? Mi a jelentősége a tükörreflexes gépeknek? Elsősorban ezekre a kérdésekre adja meg a választ ez a kis útmutató.

Mivel a Fórumban újra és újra találkozom olyan kérdésekkel, amelyekre már számos esetben megadtam a választ, így ideje volt, hogy megszülessen ez az ebook, ami tartalmaz minden fontos tudnivalót a megfelelő gép kiválasztásához. Ingyenes, nem kell érte fizetni semmit. Mindenkinek elküldöm e-mailben, aki feliratkozik a 101 Fotótipp sorozatra.

Neked is sok szeretettel ajánlom, ha tervezed a gépvásárlást, illetve szeretnél egyre szebb képeket készíteni. Mindkettőhöz segítséget nyújt számodra a 101 Fotótipp sorozat!

Tovább

Nézd meg ezeket a képeket is!

  • Más szemszögből
  • Őszi séta
  • Hárman
  • Kikötötték
  • Kapu egy régi világhoz
  • Diók
  • Víztükör
  • Hajó
  • Kislibáim
  • Fény és árnyék