Híd a Duna parti naplementében

Híd a Duna parti naplementében

Fotó: Kakuk Kinga

Eddig csak egy kis kompakt géppel fotózgattam, de most végre megkaptam életem első komolyabb gépét egy Canon 700D-t (18-55 IS STM kitobival). Most kezdtem el vele ismerkedni ez az egyik első képem, amit készítettem.  Szóval mondhatjuk, hogy teljesen kezdő vagyok.  Sokat járunk a kutyámmal sétálni a Duna partra, így készült ez a kép is. Persze lett egy “kevés” kép a kutyáról is, de először ezt mutatnám meg. Azután egy kutya portrét is, ha nem gond. Kíváncsian várom a véleményedet, kedves Krisztián.

Köszönöm, hogy megosztod!

Értékelés

Kellemes, letisztult képet sikerült alkotni. Helyes az expozíció és a kompozíció is szuper.  A horizont vízszintes, ahogy kell, a híd pedig aranymetszésbe került. A vízre hajló fák szépen keretezik a képet, a hófödte talaj pedig remek előtérként szolgál. Töltsd fel a kutya portrét is nyugodtan, várom! Csak így tovább!

Tetszett Kinga fényképe? Ha igen, akkor tiszteld meg őt annyival, hogy nyomsz neki egy lájkot! Köszi!

Kakuk Kinga további képei

JátszótársakHíd a Duna parti naplementében

Te mit gondolsz erről a képről?

Ha hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be! Bejelentkezés

Kakuk Kinga

2016-01-22 12:12:21

Nagyon szépen köszönöm az értékelést, igazán jól esik egy szakember véleménye, építő kritikája. Nemsokára küldöm a kutya portrét is, és kíváncsian várom a véleményedet.

Szalay Krisztián

2016-01-24 19:22:48

Nagyon szívesen!

Hogyan válassz fényképezőgépet?

Milyen fényképezőgépet érdemes vásárolni? Mi a legjobb választás annak, aki szeretne megtanulni fényképezni, esetleg munkát szeretne vállalni? Mi a jelentősége a tükörreflexes gépeknek? Elsősorban ezekre a kérdésekre adja meg a választ ez a kis útmutató.

Mivel a Fórumban újra és újra találkozom olyan kérdésekkel, amelyekre már számos esetben megadtam a választ, így ideje volt, hogy megszülessen ez az ebook, ami tartalmaz minden fontos tudnivalót a megfelelő gép kiválasztásához. Ingyenes, nem kell érte fizetni semmit. Mindenkinek elküldöm e-mailben, aki feliratkozik a 101 Fotótipp sorozatra.

Neked is sok szeretettel ajánlom, ha tervezed a gépvásárlást, illetve szeretnél egyre szebb képeket készíteni. Mindkettőhöz segítséget nyújt számodra a 101 Fotótipp sorozat!

Tovább

Nézd meg ezeket a képeket is!

  • Pihenés egy Orchideán
  • A fény ereje
  • Téli napsütés
  • LÉGYott
  • Muslica
  • Tavasz
  • Ketten együtt
  • Magányos ladikos
  • Egy Kócsag kémlelődik a Balaton Partján
  • Várakozó álláspont