Ázott ring

Ázott ring

Fotó: Gyurkó Tibor

Ez a kép sajnos az elveszett képeim között van (winchester hiba), és csak ezt a verziót találtam meg, de ha alkalmas rá örülnék értékelésének. Szeretett kisautóm elkészültekor, az első mosáskor készült egy FUJI S1800 géppel. Mivel szépre sikerült az autó szerettem volna a képen egy kis “művészit” visszaadni, valamint a bordó színt és vízcseppeket megjeleníteni az autó márkajelével.

Köszönöm, hogy megosztod!

Értékelés

Igazán művészien sikerült megörökíteni az autó egy részletét. Jó ötlet volt megvárni a mosást a fotóval, sokat adnak hozzá a témához a fényben tündöklő vízcseppek. Technikailag teljesen rendben van a fotó, egyedül a háttérben lévő szürke sáv zavarja kissé az összképet. Ha van lehetőség, érdemes ilyenkor arrébb állni az autóval, hogy ne legyen benne a képben. Ha nem szeretnél mozdítani az autón, akkor érdemes vagy lentebbről fotózni, hogy a motorháztető kitakarja, vagy egy kicsit magasabb nézőpontot választani, hogy a szürke rész a teljes hátteret kitöltse. Színek szempontjából is harmonikus az összeállítás, a szürke háttér méginkább kiemelné a cseppek körvonalát. Szép munka, gratulálok!

Tetszett Tibor fényképe? Ha igen, akkor tiszteld meg őt annyival, hogy nyomsz neki egy lájkot! Köszi!

Gyurkó Tibor további képei

Ázott ringSzépek és illatosak

Te mit gondolsz erről a képről?

Ha hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be! Bejelentkezés

Gyurkó Tibor

2016-02-13 16:57:03

Nagyon szépen köszönöm az értékelését, s ezzel segítségét.

Szalay Krisztián

2016-02-13 19:22:06

Nagyon szívesen, Tibor!

Hogyan válassz fényképezőgépet?

Milyen fényképezőgépet érdemes vásárolni? Mi a legjobb választás annak, aki szeretne megtanulni fényképezni, esetleg munkát szeretne vállalni? Mi a jelentősége a tükörreflexes gépeknek? Elsősorban ezekre a kérdésekre adja meg a választ ez a kis útmutató.

Mivel a Fórumban újra és újra találkozom olyan kérdésekkel, amelyekre már számos esetben megadtam a választ, így ideje volt, hogy megszülessen ez az ebook, ami tartalmaz minden fontos tudnivalót a megfelelő gép kiválasztásához. Ingyenes, nem kell érte fizetni semmit. Mindenkinek elküldöm e-mailben, aki feliratkozik a 101 Fotótipp sorozatra.

Neked is sok szeretettel ajánlom, ha tervezed a gépvásárlást, illetve szeretnél egyre szebb képeket készíteni. Mindkettőhöz segítséget nyújt számodra a 101 Fotótipp sorozat!

Tovább

Nézd meg ezeket a képeket is!

  • Liliom
  • Nyugi
  • Magányos lovas
  • Aranyfa
  • Bajusz
  • Óvó kezek
  • Kitti
  • Profi és gyors homlokzat felújítás
  • Valahol messze
  • A Kínai Pagoda