Energia

Energia

Fotó: Keserű Zsolt

A képet Győrben készítettem éjszaka. A lovasszobor mögötti reflektor miatt a szobor sötét árnyként jelenik meg, a színek felerősítésével pedig a megvilágított faágak szinte villámként hasítják az éji levegőt.

Köszönöm, hogy megosztod!

Értékelés

Egyik legérdekesebb sziluettkép. A kompozíció középre súlyozott, azaz a kép középpontjára összpontosul a figyelem. Ez a felvétel jól mutatja, hogy nem csak naplementében, hanem mesterséges fényviszonyok között is lehet jó sziluettképet készíteni.

Tetszett Zsolt fényképe? Ha igen, akkor tiszteld meg őt annyival, hogy nyomsz neki egy lájkot! Köszi!

Keserű Zsolt további képei

EnergiaGyőri éjszakaŐrségi naplementeA KiválasztottA vér hívó szava

Te mit gondolsz erről a képről?

Ha hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be! Bejelentkezés

Dömötör Zsolt

2011-12-06 16:02:42

Tetszik nagyon a kép, ratulálok! Én is próbálkoztam már többször hasonlóval, de nem ilyen sikerrel. kicsit kár, hogy a ló fejénél előbukkan a lámpa.

Keserű Zsolt

2011-12-06 16:10:19

Először én is sajnáltam a ló fejénél előbukkanó lámpát (bár photoshoppal el lehetne tüntetni), de aztán jobban megnézve kicsit olyan, mintha valamiféle egyszarvú lenne, és belőle származna az energia. Az eredeti kép egyébként elég sápadtra sikerült, de a színek erősítésével és a fényerő/kontraszt változtatásával már egész jó lett. Köszi a hozzászólást!

Kosina Zoltán

2011-12-06 16:24:28

Nagyon látványos, teljesen szürreális. :) Mintha legalább három kép kompozíciója lenne, de közben ott a tudat, hogy ez így nézett ki élőben, vagy legalábbis valahogy így. :)

Hogyan válassz fényképezőgépet?

Milyen fényképezőgépet érdemes vásárolni? Mi a legjobb választás annak, aki szeretne megtanulni fényképezni, esetleg munkát szeretne vállalni? Mi a jelentősége a tükörreflexes gépeknek? Elsősorban ezekre a kérdésekre adja meg a választ ez a kis útmutató.

Mivel a Fórumban újra és újra találkozom olyan kérdésekkel, amelyekre már számos esetben megadtam a választ, így ideje volt, hogy megszülessen ez az ebook, ami tartalmaz minden fontos tudnivalót a megfelelő gép kiválasztásához. Ingyenes, nem kell érte fizetni semmit. Mindenkinek elküldöm e-mailben, aki feliratkozik a 101 Fotótipp sorozatra.

Neked is sok szeretettel ajánlom, ha tervezed a gépvásárlást, illetve szeretnél egyre szebb képeket készíteni. Mindkettőhöz segítséget nyújt számodra a 101 Fotótipp sorozat!

Tovább

Nézd meg ezeket a képeket is!

  • Az út vége
  • Margit hídja
  • Ikarus
  • Csúszásveszély
  • Viher előtti fények Füreden
  • Felszállásra készen
  • Hullócsillag
  • Agyagozás
  • Little Einstein
  • Magány