Gizella

Jakab Áron
Jakab Áron

Gizella

A kép egy egyszerű kompakt digitális fényképezőgéppel készült (Nikon Coolpix S2500).

Értékelés

A lányról készült portré szabályosan komponált és az expozíció is helyes, amit igazol az is, hogy az árnyékos és a világos részek is részletgazdagok. Talán egy picit zavaró a belógó pad vége, és az, hogy hiányzik a lány karjából egy rész. Ezt a nézőpont változtatásával lehet korrigálni.

Hozzászólások

Jakab Áron

Köszönöm az értékelést, még bőven van mit tanulnóm a fotózás rejtelmeiről. Probálok minél többet gyakorolni és betartani “FotóTipp”-eket. Reméllem a legközelebbi kép jóbban fog sikerülni. :D

2012-01-13 17:58:08 • Jakab Áron

Szalay Krisztián

Nagyon szívesen! A gyakorlás pedig mindig meghozza a gyümölcsét! :)

2012-01-16 12:40:39 • Szalay Krisztián

Olvasd el a legfrissebb cikkeket!

A harmónia megteremtése

Harmónia nélkül nem jöhet létre tetszetős alkotás. Hiánya önmagában megakadályozza a kompozíció egységét. Minden valamirevaló fényképen felfedezhetünk összhangot, ami a számos képi elemből összefüggő egészet alkot. Hogyan nyilvánul meg mindez a gyakorlatban?

Olvass tovább

Gyors siker fotósként: growth hacking az online marketing segítségével

Ha nem csak magadnak szeretnél fotózni, biztos felmerült már benned sokszor a kérdés, hogyan juthatnál el minél több emberhez fotóiddal, szolgáltatásaiddal. Összeszedtem Neked a 3 legfontosabb online marketing trendet, melyekre érdemes lesz odafigyelned 2019-ben.

Olvass tovább

Hullócsillag és villám fotózás

A hullócsillagok és a villámok fotózása az egyik legnépszerűbb fényképezési téma azok között, akik egy kicsit is többre vágynak a céltalan kattintgatástól. Villámot és hullócsillagot nem lehetetlen küldetés lencsevégre kapni, de azért igényel némi fotográfiai jártasságot. Ez a cikk alapvető információkat közöl a témában.

Olvass tovább

Miben nyújt segítséget neked ez a honlap?

Fénykpezésről szól egyszerűen és érthetően. Minden cikk és szolgáltatás ezt a célt szolgálja. Olvashatod a bejegyzéseket, írhatsz a Fórumba, vagy akár fényképeket is feltölthetsz értékelésre.

Elfogadsz tőlem egy ajándékot?

Írtam egy tippsorozatot, hogy egyre szebb és jobb képeket tudj készíteni. A tippek végtelenül egyszerűek és könnyen alkalmazhatóak. Szeretnéd ezeket megkapni?
Szeretném, igen!

Találkozzunk személyesen!

Szoktam tartani előadásokat, elméleti és gyakorlati tanfolyamokat, workshopokat. Gyere el egy neked leginkább tetsző képzésre, találkozzunk személyesen, és kérdezz bátran! Amiben tudok, segítek.

További információk

Technikai jellegű kérdésed a fórumban teheted fel, ha pedig üzeneted személyes, írj emailt!

Biográfia
Kapcsolatfelvételi adatok
Számlázás és adózás
Adatkezelési tájékoztató