Méhészmadár

Deli József
Deli József

Méhészmadár

Értékelés

Jó érzés látni, hogy egyre több profi fotó kerül feltöltésre a Képértékelőbe. Bátran kijelenthetjük, hogy aki ilyen képet készít mint József, az nem ma fogott először fényképezőgépet a kezébe. Tökéletes természetfotó.

Megjegyzés: a teljesen életlen háttér a hosszú teleobjektívnek köszönhető. Minél nagyobb a gyújtótávolsága egy objektívnek, annál jobban képes a mélységélességet lecsökkenteni.

Hozzászólások

Domonkos Rico

Nagyon szép!
Csodás a homogén zöld háttér, gondolom a fókusztáv, a tág rekesz, no meg a tárgytávolság megadta a megfelelő mosását a dolgoknak! :) Gratulálok!

2012-05-23 12:13:53 • Domonkos Rico

Deli József

Köszönöm.

2012-05-25 05:41:54 • Deli József

Olvasd el a legfrissebb cikkeket!

A tavasz jellegzetességei

A téli álmából ébredő természet mindannyiunkra hatással van. Az életerő, a vitalitás számtalan formájában nyilvánul meg, nem csak testi, hanem szellemi szinten is. Kreativitásunkat például kibontakoztathatjuk a tavasz szépségeiben.

Olvass tovább

Vignettálás

Fényképet effektezni akkor érdemes, ha az valódi értéket kölcsönöz a képnek. Vignettálással látványos eredményt érhetünk el, ha mértékkel alkalmazzuk. Annak ellenére, hogy a vignettálás az objektívek esetében nemkívánatos jelenség, az utómunka szoftverek egyik legkedveltebb eszköze.

Olvass tovább

Svenkelés

A mozgás érzékeltetése a legerőteljesebb fotográfiai kifejező eszköz. Amikor képes vagy dinamizmust, erőt, sebességet megjeleníteni a képen, akkor igazán hatásos felvételt készítettél. A svenkelés erre az egyik legjobb technika.

Olvass tovább

Deli József további fényképei

Medvehagyma

Egyszerű, szép felvétel, ami teleobjektívvel és kis mélységélességgel készült. A téma elhelyezése szabályos, méghozzá az aranymetszés szabályainak megfelelő, azonban az előtérben a levél túl hangsúlyos, könnyen elviszi a figyelmet.

Méhészmadár

Jó érzés látni, hogy egyre több profi fotó kerül feltöltésre a Képértékelőbe. Bátran kijelenthetjük, hogy aki ilyen képet készít mint József, az nem ma fogott először fényképezőgépet a kezébe. Tökéletes…

Miben nyújt segítséget neked ez a honlap?

Fénykpezésről szól egyszerűen és érthetően. Minden cikk és szolgáltatás ezt a célt szolgálja. Olvashatod a bejegyzéseket, írhatsz a Fórumba, vagy akár fényképeket is feltölthetsz értékelésre.

Elfogadsz tőlem egy ajándékot?

Írtam egy tippsorozatot, hogy egyre szebb és jobb képeket tudj készíteni. A tippek végtelenül egyszerűek és könnyen alkalmazhatóak. Szeretnéd ezeket megkapni?
Szeretném, igen!

Találkozzunk személyesen!

Szoktam tartani előadásokat, elméleti és gyakorlati tanfolyamokat, workshopokat. Gyere el egy neked leginkább tetsző képzésre, találkozzunk személyesen, és kérdezz bátran! Amiben tudok, segítek.

További információk

Technikai jellegű kérdésed a fórumban teheted fel, ha pedig üzeneted személyes, írj emailt!

Biográfia
Kapcsolatfelvételi adatok
Számlázás és adózás
Adatkezelési tájékoztató